INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Raheem Sterling nu mai suportă discriminarea de pe stadioane » Propunere extremă împotriva fanilor rasiști

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 20:49

Raheem Sterling (24 de ani) propune o pedeapsă extremă împotriva spectatorilor rasiști de pe stadioane. Mijlocașul lui Manchester City vrea depunctarea formațiilor pe care aceștia le susțin.

Sterling s-a declarat „extrem de mânios și neajutorat” într-un interviu acordat celor de la The Times. Unul dintre cei mai prolifici jucători din Premier League vine cu o propunere radicală pentru înlăturarea acestui tip de comportament. 

„Problema rasismului în fotbal este mult prea profundă și nu e nici măcar aproape de soluționare. Eu aș propune o penalizare de nouă puncte pentru formațiile ai căror fani scandează astfel de lucruri.

Sună mult prea aspru, dar ce fan ar risca să mai facă astfel de scandări dacă ar știi că echipa lui ar putea retrograda sau ar pierde titlul?”, a declarat Sterling pentru The Times. 

Vezi și: 

Raheem Sterling și un gest emoționant: a plătit funeraliile pentru un fost junior al lui Crystal Palace

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
893496014006517
Marian Dinu  •  25 Aprilie 2019, 07:40

Mai bine sa-i interzica pe stadioane pe aceia care ii prind, daca vin niste suporteri adversi si se dau sustinatori ai echipei gazda si ii depuncteaza pa aia fara sa aiba ei vreo vina?, este corect?, nu cred. Dinamovisti cum au facut la meciul cu city?, daca era un banner cu jigniri rasiale?, era ok?, nu cred.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează