INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Război total în vestiarul lui United! Mourinho l-a făcut praf pe Pogba după meci: "Ești un virus!"

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 10:14

José Mourinho are ținta preferată în vestiarul lui Manchester. De fiecare dată când United joacă prost și pierde puncte, cum s-a întâmplat deseori în acest sezon, managerul "diavolilor" îl atacă pe Paul Pogba.

Îl critică și în fața coechipierilor, și în conferințele de presă.

În week-end, după alt pas greșit, 2-2 la Southampton, portughezul a urlat la Pogba în cabină, cum s-a terminat meciul. I-a reproșat mijlocașului francez lipsa de implicare pe teren. Iar Daily Record dezvăluie discursul dur al lui Mourinho:

"Ești un virus! Tu nu joci. Tu nu-i respecți pe ceilalți jucători și pe suporteri. Tu ucizi mentalitatea oamenilor buni și corecți din jur. Îi ucizi pe toți!".

"Red Devils" sunt pe locul 7. La 16 puncte distanță de Man. City.

Citește și:

VIDEO+FOTO Deznodământ dramatic: Liverpool - Everton, decis în minutul 90+6 » Klopp n-a mai rezistat și a intrat pe teren

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
nefertem
nefertem  •  03 Decembrie 2018, 10:53

Pai sa-l dea la Juventus gratis, cum au mai facut o data, apoi peste vreo 2 ani sa-si dea seama ca antrenorul e problema, aduc pe altcineva si-l cumpara din nou pe Pogba pentru 60-70 milioane.

dakesis
dakesis  •  03 Decembrie 2018, 10:48

pe Mourinho il asteapta China. O sa spuna ca in Europa nu mai are nimic de dovedit:)))

losche
losche  •  03 Decembrie 2018, 10:46

Mourinho e un virus intr-adevar. Dupa o perioada in care a ucis fotbalul, insa cu rezultate notabile, a ajuns la capat de drum. Incapabil sa se adapteze asa cum au facut ceilalti stilului impus de el, sta si gaseste vinovati in stanga si in dreapta. Daca nu se reinventeaza cumva, nu vad asta sa se intample, demonstreaza doar ca o echipa cu toti banii din lume poate sa se arate foarte mica. Inteleg, e un campionat greu, guardiola a avut nevoie de un an sa se impuna insa acum o face la pas. Mourinho e complet depasit. Nu mai e cam nimic din el. Momental cel putin.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează