INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Război total Mino Raiola - Paul Scholes: "N-ar recunoaște un lider nici dacă l-ar întâlni pe Churchill!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 21 august 2018 14:59

Agentul Mino Raiola l-a atacat dur pe Paul Scholes, fost legendar mijlocaș al lui Manchester United, care îl criticase pe Paul Pogba după evoluția slabă din meciul cu Brighton, pierdut de United cu 3-2.

Jose Mourinho e în centrul vârtejului la Manchester United și plouă cu critici din toate părțile la adresa lui și a jucătorilor. Nici căpitanul desemnat de managerul portughez nu a scăpat de acuzații, deși și-a făcut autocritica. I-a sărit însă rapid în apărare lui Paul Pogba impresarul său, care tot trage nădejde că-l va transfera la Barca. Mino Raiola nu s-a sfiit să-i răspundă în stilul caracteristic lui Paul Scholes, fostul legendar mijlocaș al "Diavolilor".

"N-ar dormi ca să-l vândă"

"Unii oameni simt nevoia să vorbească doar de teama să nu fie uitați. Scholes n-ar recunoaște un lider nici dacă s-ar afla în fața lui Churchill! Ar trebui să se facă director sportiv la Manchester și să-l pună Woodword să-l vândă pe Pogba. Atunci sigur n-ar mai dormi nopțile până i-ar găsi o echipă", a scris agentul pe Twitter.

"Atât de inconsistent"

Scholes l-a deranjat pe Raiola cu aprecierile negative la adresa clientul său: "Este o mare lipsă de lideri la această echipă. Credeam că Pogba ar putea fi candidatul ideal, însă nu s-a dovedit cu Brighton. A făcut iar un meci slab, atât de inconsistent! Nu pasează cum și când tebuie, e-n afara jocului, se pierde în posesie". Imediat i s-a alăturat la susținere fostul coleg, Gary Neville: "Pogba ar face bine să-i închidă gura agentului". 

20 de sezoane a jucat Scholes la United, marcând 155 de goluri în 718 meciuri. A câștigat 25 de trofee

2012e anul în care Ferguson a refuzat pretențiile lui Raiola și Pogba a plecat liber de la United la Juventus. Acum Barcelona îl tentează pe francez cu 20 milioane de euro salariu anual

 Demis până la Crăciun?

Lee Sharpe face o previziune sumbră în privința viitorului lui Mourinho la United. "Mă aștept ca managerul să fie concediat până la Crăciun. Dacă va continua cu această plictiseală și jale, oamenii se vor întoarce și vor zice că această atitudine nu ne duce în vârf, deci e nevoie să schimbăm ceva. Se tot plânge de jucătorii pe care nu i-a avut, pare să ignore pe toată lumea și să o țină tot așa, ca de obicei. Și asta se reflectă direct în performanțele lui Manchester. Joacă negativ", a spus fostul mijlocaș al "Diavolilor" pentru Sky Sports.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează