INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

VIDEO Răzvan Lucescu, la fel de furios și după victorie în Grecia: „Poate că sunt nebun, dar mi-au furat campionatul și Cupa”

Răzvan Lucescu. Foto: Imago Images
Răzvan Lucescu. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 14:38 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2023 14:38

Răzvan Lucescu (53 de ani), antrenorul lui PAOK, a răbufnit după victoria cu Panathinaikos, scor 2-0, amintindu-și de titlul controversat din 2018 și de ultima finală de Cupă, sezonul trecut.

Încă o victorie pentru PAOK, 2-0 cu Panathinaikos acasă, în turul sferturilor de finală ale Cupei Greciei, se poate califica în semifinale. 

S-au călcat în picioare ca să intre la finala care va fi arbitrată de Istvan Kovacs! Bilanț tragic: doi morți și cel puțin 80 de răniți!
IRAK
S-au călcat în picioare ca să intre la finala care va fi arbitrată de Istvan Kovacs! Bilanț tragic: doi morți și cel puțin 80 de răniți!

Și Răzvan Lucescu are acum o serie de 11 partide fără înfrângere (9 succese, două egaluri), din noiembrie primind un singur gol și având golaveraj 21-1 în această perioadă.

Răzvan Lucescu: „Finala Cupei de anul trecut a fost decisă de arbitru, nu a fost pierdută de PAOK”

Miercuri seară, încă un detaliu care ar fi trebuit să-l facă pe antrenorul alb-negrilor să zâmbească: la debutul pentru „vulturi”, brazilianul Taison a înscris. 

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 35 de ani, trei sezoane elevul lui Mircea Lucescu la Șahtior (2013-2016), e un mare atu pentru PAOK în 2023.

Răzvan, trei trofee la PAOK Salonic în primul mandat (un titlu și două Cupe), continuă să se gândească la ce a pierdut cu echipa din Salonic. E ceva care îl macină. A rămas la fel de revoltat pentru ce i s-a întâmplat în trecut în Grecia.

Finala Cupei de anul trecut nu a fost pierdută de PAOK și nu a fost câștigată de Panathinaikos. A fost decisă de VAR și de arbitru (n.r.- spaniolul Mateu Lahoz). Cu trei jocuri înainte, Douglas a fost eliminat pentru un gest făcut în fața fanilor. Pentru un gest similar, Aitor nu a fost trimis la vestiare. Apoi, am văzut atât de multe penaltyuri date la semnalizarea VAR, însă nu și la faza lui Mitriță”, a protestat Lucescu.

VIDEO. Rezumatul meciului PAOK - Panathinaikos (2-0)

Răzvan Lucescu, dublu 0-3 la masa verde în 2018

Tehnicianul a apăsat și mai mult: „Aceasta este povestea mea și o voi zice de câte ori voi avea ocazia. Poate că sunt nebun, dar spun adevărul. Mi s-a furat un campionat și mi s-a furat o Cupă”.

Campionatul la care se referă a fost cel din 2017-2018, primul sezon petrecut la PAOK, când a pierdut la masa verde cele mai importante partide: 0-3 cu Olympiakos și 0-3 cu AEK, ambele la Salonic, în primăvara lui 2018.

Cu Olympiacos, antrenorul advers Oscar Garcia a fost lovit în cap cu o rolă de hârtie aruncată din tribune. Cu AEK, în prelungiri, după ce arbitrul îi anulase un gol lui PAOK, patronul gazdelor, Ivan Savvidis, a pătruns pe teren înarmat.

Citește și:

Overmars ar fi rămas cu „daune permanente” după ce a suferit un stop cardiac

Dublu impact! Manchester United a fost egalată în prelungiri și a pierdut un titular pentru derby-ul cu Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Ianuarie 2023, 17:11

...de unde pana unde acest dubitativ ...poate ca sunt *** ?...cu siguranta ...esti ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  19 Ianuarie 2023, 15:55

Georgicai Miu i s-a furat viata la 23 de ani, si vinovatul n-a facut nici o zi de inchisoare...

steaua.libera
steaua.libera  •  19 Ianuarie 2023, 15:17

Ce se naste din pisica, soareci mananca. Pacat de iesirile astea infinite, eclipseaza si pateaza realizarile care nu-s putine. Valabil si pentru senior.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează