INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

OFICIAL Răzvan Marin, prezentat de Cagliari! Mesajul în română transmis de formația din Serie A

Transferul lui Răzvan Marin (24 de ani) a fost anunțat oficial de Cagliari, echipă care l-a achiziționat de la Ajax // Sursă foto: Twitter
Transferul lui Răzvan Marin (24 de ani) a fost anunțat oficial de Cagliari, echipă care l-a achiziționat de la Ajax // Sursă foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 18:59 / Actualizat luni, 31 august 2020 19:08

Transferul lui Răzvan Marin (24 de ani) a fost anunțat oficial de Cagliari, echipă care l-a achiziționat de la Ajax.

„Ciao, Răzvan. Bine ai venit, Marin”, au fost cuvintele alese de echipa din Serie A la prezentarea mijlocașului central.

„Sunt foarte fericit că mă aflu aici. Sunt nerăbdător să încep treaba la echipă. De ce am ales Cagliari? Pentru că am simțit, în acest moment, că este cea mai bună opțiune pentru cariera mea. Vreau să progresez mult aici”
Răzvan Marin, noul jucător al lui Cagliari

Răzvan Marin, prezentat oficial de Cagliari

Înțelegerea dintre Răzvan Marin și Cagliari se întinde pe o perioadă de 5 sezoane. Pentru început, clubul italian îl va aduce pe „tricolor” sub formă de împrumut, urmând ca achiziția definitivă a acestuia să devină obligatorie la finalul sezonului următor. Ajax va primi 7 milioane de euro în schimbul lui Marin, înregistrând astfel o pierdere de 5.5 milioane de euro. În vara lui 2019, „lăncierii” au plătit 12.5 milioane către Standard Liege pentru mijlocaș.

La Cagliari, Marin va fi antrenat de Eusebio Di Francesco. Cei doi împărtășesc un impresar comun, italianul Pietro Chiodi. Sursa citată mai notează faptul că Marin va trebui să se lupte pentru a câștiga un loc de titular în echipa lui Di Francesco, pentru că uruguayanul Christian Oliva pare a fi preferat de antrenorul italian în acest moment.

8 milioane de euroeste cota de piață a lui Răzvan Marin, potrivit Transfermarkt.com. În urmă cu un an, era cotat la 13.5 milioane de euro

17partide a jucat Răzvan Marin la Ajax sezonul trecut în toate competițiile

VIDEO Cosmin Contra: „Răzvan Marin nu a avut timp să se adapteze la Ajax”

EXCLUSIV Marius Croitoru îl contrazice pe Valeriu Iftime, după tragerea la sorți din Europa League: „Părerea mea e alta”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
sergiu37
sergiu37  •  01 Septembrie 2020, 11:38
Postat de briceag pe 31 August 2020, 19:29

Mult succes! De fapt pleaca pe 11 milioane, dar pe cine intereseaza? Si la stelisti voi tot ati taiat din sume.

Pleacă împrumutat primul an.

178615610570641
Stefan Popa  •  31 August 2020, 19:39

Dacă un an de zile nu a fost suficient sa se adapteze (așa cum declara Contra), atunci cât îi trebuie unui jucător român sa o facă? Cagliari e un pas înapoi evident pentru el. Mai bine se-ntorcea in Belgia dar cred ca și belgienii l-au refuzat.

briceag
briceag  •  31 August 2020, 19:29

Mult succes! De fapt pleaca pe 11 milioane, dar pe cine intereseaza? Si la stelisti voi tot ati taiat din sume.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează