INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID - AJAX // Santiago Solari, răspuns după zvonurile privind înlocuirea sa: „Postul ăsta are mai mulți pretendenți decât Julia Roberts”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 17:27

Santiago Solari (42 de ani) simte o presiune constantă asupra postului de antrenor la Real Madrid. Argentinianul a replicat ironic după zvonurile revenirii lui Jose Mourinho.

Solari a prefațat înfruntarea de marți, ora 22:00, din „optimile” Ligii Campionilor, contra olandezilor de la Ajax. Real s-a impus în tur, la Amsterdam, scor 2-1.

„Știu că Ajax nu a jucat în week-end, au avut liber de la Federația Olandeză. Programul nostru este cel pe care îl știți, unul foarte încărcat, cu foarte multe meciuri importante. Avem însă jucători obișnuiți cu asta.

Nu concepem ratarea calificării în „sferturile” Ligii Campionilor. Trebuie să dăm dovadă de caracter. Am tot lotul la dispoziție, cu excepția lui Llorente și a lui Ramos. Suspendarea lui Sergio este într-adevăr un obstacol, el este liderul echipei, dar avem fotbaliști capabili să îi suplinească absența”, a declarat Solari.

Întrebat despre o posibilă înlocuire cu Jose Mourinho, Solari a stârnit zâmbete cu replica sa: „Postul de antrenor la Real Madrid a avut mereu mai mulți pretendenți decât Julia Roberts. Mi se pare normal”.

„Cristiano Ronaldo este o parte importantă a istoriei acestui club, dar nu trebuie să mai trăim în trecut. Trebuie ca altcineva să iasă în față”
Santiago Solari

Vezi și:

Clocotește vestiarul la Real Madrid! Bale, atacat: „De ce e titular cu Barcelona?!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
fanucraiova48
fanucraiova48  •  04 Martie 2019, 18:40
Postat de Dorin Crisan pe 04 Martie 2019, 18:33

Santiago Solari este argentinian, nu spaniol.

Tu nu stiai ça pentru ziaristii lu peste Murat argentina si spania sunt una si aceeasi Tara . Tu nu sti din ce Tara e Solari dar ei stiu tôt ha ha ha

2253428584716354
Dorin Crisan  •  04 Martie 2019, 18:33

Santiago Solari este argentinian, nu spaniol.

fanucraiova48
fanucraiova48  •  04 Martie 2019, 18:32

Iar tu nu ai ce cauta la Real , poate dupa ce ati faci junioratul pe la alte echipe

Vezi toate comentariile (3)
Comentează