INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BETIS SEVILLA 0-2

REAL MADRID - BETIS SEVILLA 0-2 // Marcelo, după un sezon de coșmar: „La anul va fi altceva”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 18:39

Real Madrid a încheiat sezonul cu o înfrângere pe teren propriu, 0-2 cu Betis, dar brazilianul Marcelo (31 de ani) le promite fanilor că la anul echipa se va lupta din nou pentru titlu.

La finalul partidei, unul dintre jucătorii indispensabili echipei madrilene, Marcelo, a comentat situația din această stagiune. Brazilianul a pus lipsa trofeelor pe seama prestației jucătorilor și le promite fanilor că în sezonul viitor lucrurile vor sta diferit.

„E doar vina noastră. Am început și am terminat prost. Nu voiam să fie așa, ci să luptăm pentru trofee. A fost un sezon foarte greu. Am încercat să facem tot ce putem. A fost un an lung și greu, dar totul se va schimba în sezonul viitor.

Sunt convins că vom reveni. Madridul întotdeauna luptă pentru tot și un sezon prost nu va schimba acest lucru. Trebuie să ne asigurăm că în sezonul următor nu vom repeta asta”, a spus Marcelo, potrivit Marca.

În ceea ce privește reacțiile negative ale fanilor vizavi de prestația jucătorilor madrileni, Marcelo consideră că acestea sunt menite să îi motiveze.

Fluierăturile mă motivează. Dacă fiecare fluierătură m-ar doborî, n-aș mai fi cine sunt. Acestea ne demonstrează că ceva e greșit. Într-o zi lumea te fluieră, iar în alta te aplaudă”, a mai spus brazilianul.

35.000.000 €este cota de piață a lui Marcelo, potrivit Transfermarkt

2017este anul în care a luat Real Madrid ultimul titlu în La Liga

Vezi AICI clasamentul din Spania

Vezi și: 

REAL MADRID - BETIS 0-2 // VIDEO Trupa lui Zinedine Zidane încheie dezastruos sezonul, învinsă categoric de Betis! Rezultatele ultimei etape + Clasamentul final

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează