INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid bifează primul transfer în era Solari! Ce jucător aduce în iarnă + "galacticii" profită și fac atacul final către un superstar al fotbalului mondial

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 11:14

După ce l-a numit pe Santiago Solari antrenor până în 2021, Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a început să pregătească transferurile pentru iarnă.

Marca, ziarul de casă al lui Real Madrid, anunță că spaniolii îl vor transfera în iarnă pe mijlocașul Exequiel Palacios, de la River Plate. Argentinianul de 20 de ani a ajuns deja la un acord cu Real, iar anunțul transferului se va face după finala Copei Libertadores, dintre River Plate și Boca Juniors. Pentru a-l aduce pe Palacios, Real Madrid va plăti 20 de milioane de euro.

Palacios este considerat o mare speranță a fotbalului argentinian, bifând până acum aproape 40 de meciuri la River Plate.

3.750.000 €este cota lui Palacios, potrivit transfermarkt

Urmează Neymar și Mbappe?

Presa internațională scrie că Real Madrid este interesată și de brazilianul Neymar, 27 de ani, și de francezul Kylian Mbappe, 20 de ani. Spaniolii ar urma să încerce să-i transfere pe unul dintre cei doi dacă PSG va fi exclusă din competițiile europene din cauza încălcării fair-play-ului financiar. 

Cea mai mare șansă de reușită ar avea-o transferul lui Neymar, fostul jucător al  Barcelonei fiind o țintă mai veche a lui Florentino Perez.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  15 Noiembrie 2018, 12:56

nici 4 bulioane. nu iei 2 rotariu cu banii astia, pomana curata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează