INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid cedează unul dintre veterani » Pleacă în Anglia, la formația lui Marcelo Bielsa

Kiko Casilla FOTO: Guliver/GettyImages
Kiko Casilla FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 18:58

Real Madrid are betonat postul de portar și a decis să se despartă de Kiko Casilla (32 de ani). Spaniolul va semna cel mai probabil cu Leeds United.

Belgianul Thibaut Courtois și costaricanul Keylor Navas se luptă pentru postul de titular între buturile lui Real Madrid. Casilla, a treia soluție, a cerut conducerii să fie lăsat să plece.

Ofertele au sosit imediat. Cea mai interesantă vine din partea liderului din liga a doua engleză, Leeds United. Argentianul Marcelo Bielsa nu e mulțumit de serviciile tânărului Bailey Peacok-Farrell (22 de ani) și l-a convins pe Casilla, anunță AS.es. Portarul iberic a lipsit de la ultimul antrenament al Realului, fiind în Anglia pentru semnarea contractului.

43de meciuri are Casilla pentru Real Madrid. A reușit în 15 rânduri să păstreze poarta intactă

Leeds United ocupă prima poziție în Championship, fiind favorită clară la promovarea în Premier League. Formația de pe Elland Road a acumulat 54 de puncte în primele 27 de etape, având un avans de 4 puncte față de Sheffield și Norwich.

Vezi și: 

Jose Mourinho a semnat un nou contract » Va primi 67,421 de euro/meci + Clauza specială rămasă de la Manchester United

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează