INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - GIRONA 1-2

REAL MADRID - GIRONA 1-2 // Sergio Ramos cel Roșu » E jucătorul cu cele mai multe eliminări din campionatul spaniol!

Sergio Ramos are 25 de cartonașe roșii în toate competițiile la Real
FOTO Guliver/GettyImages
Sergio Ramos are 25 de cartonașe roșii în toate competițiile la Real FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2019 16:50

Sergio Ramos, 32 de ani, căpitanul lui Real Madrid, a fost eliminat azi pentru a 20-a oară în LaLiga, jucătorul cu cele mai multe "roșii" din campionat. Iar Madridul a pierdut stupefiant acasă.

Era un moment bun pentru Real Madrid. Creștea în joc și încredere, după opt meciuri la rând fără înfrângere și cinci victorii în șir în LaLiga. Girona nu părea să-i pună probleme: tocmai o bătuse de două ori în Copa del Rey, cu 7-3 la general. 

Azi însă, los Blancos au fost ca în toamnă. Calamități!

Golul lui Casemiro, de 1-0, nu i-a ajutat deloc. Stuani a egalat din penalty (65), iar zece minute mai târziu Portu a transformat "Bernabeu" într-o catedrală a liniștii. 1-2 cu Girona, care nu mai câștigase de la începutul lui decembrie. De 13 partide.

Sergio Ramos a avut o zi de coșmar. Anchetat de UEFA după ce a admis inițial că a luat premeditat "galben" cu Ajax pentru a scăpa de suspendare în "sferturi", căpitanul madrilenilor a făcut 11 metri (henț) și a fost eliminat în minutul 90.

Două "galbene". Al 20-lea cartonaș roșu primit în LaLiga. Este jucătorul cu cele mai multe eliminări din campionatul spaniol!

Vezi și: Solari surprinde după înfrângerea cu Girona » Antrenorul lui Real, mesaj categoric după încă un meci pierdut!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  18 Februarie 2019, 07:30

Si inca sint putine ! La ce intrari are ar fi putut fi eliminat de si mai multe ori !

amicu
amicu  •  17 Februarie 2019, 22:31

Un cioban care nu are nicio treabă cu fotbalul

983732924972315
Soos Vilmos  •  17 Februarie 2019, 18:51

Nu il mai numiti jucator pe aceasta bruta .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează