INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - GIRONA 1-2

REAL MADRID - GIRONA 1-2 // Solari surprinde după înfrângerea cu Girona » Antrenorul lui Real, mesaj categoric după încă un meci pierdut!

Santiago Solari // FOTO: Reuters
Santiago Solari // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 16:15

Real Madrid a pierdut surpinzător cu Girona, 1-2, pe teren propriu, deși la pauză avea 1-0 (Detalii AICI).

După meci, antrenorul Santiago Solari a declarat că este sigur că echipa sa NU a pierdut șansele de a câștiga campionatul în Spania.

„Sub nicio formă nu am pierdut șansele la campionat. Vom lupta pe toate fronturile. Vom lupta pentru tot, iar weekend-ul viitor vom încerca să câștigăm cu Levante.

Este mare păcat că am pierdut meciul. Am pierdut puncte deși veneam după o serie bună. Iar rivalele noastre au câștigat. Acum trebuie să triumfăm din nou.

Noi am dominat meciul în prima parte și puteam marca mai multe goluri. În repriza a doua, ei au atacat mai mult și noi nu am putut marca din nou. Venim după meciuri grele și e posibil să fi apărut probleme fizice în repriza a doua”, a declarat Santiago Solari la conferința de presă.

După 24 de meciuri, Real Madrid este pe 3, cu 45 de puncte. Barcelona este lider, cu 54 de puncte, iar Atletico este pe 2, cu 47.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  17 Februarie 2019, 18:31

Senor Solari,mai bine vezi ce faci,ca in meciul retur cu Ajax,Sergio Ramos e suspendat!Iar apararea fara el...e in vacanta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează