INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - GIRONA 1-2

REAL MADRID - GIRONA 1-2 // VIDEO+FOTO Surpriză de PROPORȚII pe „Santiago Bernabeu”! Girona întrerupe o serie de 13 meciuri fără victorie chiar pe terenul Realului

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 14:56

Când lucrurile păreau că se așază la Real Madrid, echipa lui Santiago Solari a pierdut, neașteptat, pe teren propriu, cu modesta Girona, scor 1-2, asta deși a deschis scorul în minutul 25.

Real Madrid - Girona 1-2 (Casemiro 25 / Stuani 65, Portu 75)
*Ramos a fost eliminat în minutul 90

Partida a fost liveTEXT AICI!

Click aici pentru VIDEO!

Click aici pentru FOTO!

Realul venea după 5 victorii consecutive în La Liga și un succes de moral cu Ajax în Champions League. Calculele duceau clar către o victorie lejeră cu Girona, o formație în plină criză, care nu mai câștigase de la începutul lui decembrie și avea 4 înfrângeri la rând.

Casemiro a deschis scorul dintr-o centrare a lui Kroos în minutul 25, după o dominare destul de clară a echipei sale. Numai că golul a oprit motoarele vedetelor de la Real Madrid, iar Girona a prins curaj. A început cu câteva ocazii, la care Courtois a făcut minuni, însă suporterii oaspeților așteptau sclipirile lui Stuani sau Portu, fotbaliștii-vedetă din trupa Gironei.

După mai multe ocazii irosite, Stuani n-a mai iertat în minutul 65, dintr-un penalty obținut după un henț al lui Ramos, când a punctat cu o execuție sigură, pe centrul porții. A venit și lovitura de grație, în minutul 75, de la celălalt atacant al oaspeților. Portu a fost atent pe o respingere a lui Courtois și împins mingea cu capul, la colțul scurt.

Girona se impune astfel pe „Santiago Bernabeu”, adună 27 de puncte și se depărtează de zona retrogradării, în timp ce Real Madrid întrerupe o serie foarte bună, rămâne cu 45 de puncte, fiind depășită în această etapă de Atletico. E pe 3 acum, la 9 puncte de liderul Barcelona și două în urma rivalei din oraș, Atletico Madrid.

Real Madrid - Girona 1-2 (Casemiro 25 / Stuani 65, Portu 75)
*Ramos a fost eliminat în minutul 90

Real Madrid: Courtois - Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro, Ceballos, Kroos - Lucas, Benzema, Asensio
Rezerve: Navas, Bale, Carvajal, Mariano, Nacho, Vinicius, Valverde
Antrenor: S. Solari

Girona: Bono - Ramalho, Alcala, Juanpe - Porro, Pons, Luiz, Granell, Garcia - Portu, Stuani
Rezerve: Iraizoz, V. Fernandez, A. Garcia, A. Lozano, S. Paik, Planas, P. Roberts
Antrenor: E. Sacristan

Clasament LaLiga

 
 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
lionforever
lionforever  •  17 Februarie 2019, 22:08
Postat de fanucraiova48 pe 17 Februarie 2019, 17:00

Din contra vanzarea lui Ronaldo a fost o super afacere sa vinzi un jucator la 35 de ani cu 110 mil dupa ce l-ai cumparat cu 90 si dupa caté trofee ti-a castigat , cum se zice pe la noi asta inseamna sa fi mafiot , cred ça la Real se incearca intinerirea lotului . Singura mare greseala a fost pierderea lui Zizou Care dupa parerea mea facea cam 70% din echipa Realului

De unde le scoți cu vârstele astea messi 33 , ronaldo 35 anul trecut?

capca1
capca1  •  17 Februarie 2019, 18:56

Dumnezeu e mare și nu ține cu Real Madrid !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Februarie 2019, 18:07
Postat de gerularupeimana pe 17 Februarie 2019, 17:47

Ai dreptate, Valverde nu e de Barcelona, dar care antrenor de dupa Guardiola a fost?

Tito, mai ales, dar și Enrique. Cu regretatul Villanova catalanii au jucat același fotbal spectaculos din perioada Pep, iar Enrique a avut inteligența să lase MSN-ul să joace precum îi place. Lui Valverde parcă-i e frică să pună ceva mai mult piper în mâncare.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează