INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Real Madrid, show înainte de pauza La Liga! Bellingham, Vinicius și Valverde s-au distrat cu Osasuna

Real Madrid - Osasuna/ foto Imago Images +5   FOTO
Real Madrid - Osasuna/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 19:08 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 19:52

Real Madrid a câștigat cu Osasuna, scor 4-0, în etapa #9 din La Liga, ultima înainte de întreruperea pentru meciurile echipelor naționale.

Rezultatele și programul etapei 9 din La Liga

Real Madrid a început tare meciul de pe „Santiago Bernabeu”, cu gol în minutul 9. Nimeni altul decât Bellingham a marcat. Englezul a deschis scorul cu piciorul stâng, din careu, șut direct în vinclu. Real a forțat până în pauză, însă nu a mai reușit să marcheze. 

După 14 ani! Bellingham l-a egalat pe Ronaldo, la capătul unei prestații galactice » Madrilenii erau pe 5 fără el
REAL MADRID
După 14 ani! Bellingham l-a egalat pe Ronaldo, la capătul unei prestații galactice » Madrilenii erau pe 5 fără el

Osasuna nu a profitat de faptul că Tchouameni a jucat fundaș central și nu s-a apropiat de poarta lui Kepa, iar madrilenii au rezolvat meciul după pauză. Jude a reușit „dubla”, în minutul 54. A marcat de data aceasta cu piciorul drept, printre picioarele portarului Herrera, din pasa lui Valverde. 

Bellingham a ajuns astfel la 10 goluri în primele 10 meciuri la Real Madrid și a egalat performanța lui Cristiano Ronaldo din urmă cu 14 ani.

Valverde și Vinicius au strălucit și ei

Fede Valverde a contribuit și la a treia reușită a Realului, cu un nou assist. L-a lansat pe Vinicius, plecat de la limita ofsaidului, brazilianul a avut sânge rece și a driblat portarul, apoi a împins mingea în plasă ('65). Doar 5 minute mai târziu, Vini a dat și pasă decisivă. 

+1 FOTO

A ținut în spate un adversar, apoi l-a lăsat singur cu portarul pe Joselu. Spaniolul a finalizat cu siguranță, la colțul lung. Putea reușit și el „dubla”, însă a executat lamentabil un penalty. A tras aproape pe centrul porții și nu l-a putut învinge pe Herrera, spre dezamăgirea fanilor de pe „Bernabeu”, care scandau „manita”.

Clasamentul din La Liga

FINAL. Real Madrid - Osasuna 4-0

  • Vinicius a dat și assist, pentru Joselu. Atacantul a marcat la colțul lung, singur cu portarul advers. Spaniolul putea face „dubla”, însă a ratat un penalty
  • A marcat și Vinicius, din pasa aceluiași Valverde. A scăpat singur cu portarul, l-a driblat și a trimis în plasă
  • A venit și al 10-lea gol al lui Bellingham la Real Madrid. După o combinație rapidă cu Valverde, a rămas singur cu portarul, apoi i-a trimis mingea printre picioare
Real Madrid, show înainte de pauza La Liga! Bellingham, Vinicius și Valverde s-au distrat cu Osasuna
  • Bellingham a marcat al 9-lea gol de când a venit la Real și al 7-lea în La Liga. Cu Osasuna a punctat cu stângul, sub bară, din careu, după ce și-a fentat un adversar
Real Madrid, show înainte de pauza La Liga! Bellingham, Vinicius și Valverde s-au distrat cu Osasuna

10 goluriși 3 assist-uri are Bellingham în 10 meciuri la Real Madrid

Real Madrid - Osasuna, echipe de start: 

REAL MADRID (4-1-2-1-2): Kepa - Carvajal, Tchouameni, Rudiger, Mendy - Valverde, Camavinga, Modric - Bellingham - Vinicius, Joselu
Antrenor: Carlo Ancelotti

OSASUNA (4-3-3): Herrera - Pena, Catena, D. Garcia, Cruz - Moncayola, Torro, Oroz - R. Garcia, Budimir, Arreso
Antrenor: Jagoba Arrasate

Liderul campionatului spaniol, Real Madrid, primește vizita celor de la Osasuna, echipa de pe locul 10. „Albii” au început sezonul aproape fără cusur, cu 7 victorii în primele 8 etape, singurul pas greșit fiind cu Atletico Madrid, 1-3 în casa rivalilor.

Osasuna a adunat 10 puncte în primele 8 etape, iar runda precedentă a întrerupt o serie de 4 meciuri fără victorie, învingând-o pe Deportivo Alaves, scor 2-0.

Poate neașteptat, Real Madrid nu a mai câștigat cu Osasuna pe „Santiago Bernabeu” de 4 ani, de la un 2-0 în septembrie 2019. De atunci au mai avut loc două „directe” pe legendarul stadion din Madrid, ambele încheiate la egalitate, 0-0 în octombrie 2021, 1-1 în octombrie 2022.

Ultima confruntare dintre cele două formații a avut loc în mai, în finala Cupei Spaniei, pe care a câștigat-o Real Madrid, scor 2-1.

Mai multe știri din La Liga: 

Lionel Messi, înapoi la Barcelona, în ianuarie? Detalii explozive

Război între clubul din Spania și Vinicius, după declarația dată de fotbalist în fața instanței: „Minciuni nefondate! Să se rectifice public”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
francescoli1974
francescoli1974  •  07 Octombrie 2023, 20:33

Jude again!Vini și Joselu marchează și ei ,asa cum am zis la începutul meciului cei mai în formă la Napoli au ocazia și acum și confirma forma bună.

francescoli1974
francescoli1974  •  07 Octombrie 2023, 18:47

Jude again!Vini și Joselu marchează și ei ,asa cum am zis la începutul meciului cei mai în formă la Napoli au ocazia și acum și confirma forma bună.

francescoli1974
francescoli1974  •  07 Octombrie 2023, 18:32

Jude again!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează