INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid s-a înţeles cu cel mai scump portar din istorie » Când s-ar putea realiza transferul

Alisson Becker
(foto: Guliver/Getty Images)
Alisson Becker (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 16 iunie 2018 19:18

Real Madrid este aproape de a-l aduce pe cel mai scump portar din istoria fotbalului, după ce campioana Europei s-ar fi înţeles deja cu Alisson Becker (25 de ani), goalkeeper-ul brazilian de la AS Roma.

Potrivit jurnalistului italian Gianluca di Marzio, Alisson s-a înţeles cu madrilenii după primele întâlniri, acesta acceptând un contract pe cinci sezoane, astfel că singurul lucru care mai lipseşte este acordul dintre cele două cluburi în ceea ce priveşte suma de transfer.

Deşi prima ofertă a formaţiei blanco pentru internaţionalul brazilian a fost una uriaşă pentru un portar, 55 de milioane de euro, la care se mai adaugă alte 5 milioane din bonusuri, oficialii formaţiei din "Cetatea Eternă" solicită 80 de milioane de euro pentru goalkeeper-ul care a fost adus în 2016 pe Olimpico.

26 de partidea bifat Alisson la "naţionala" Braziliei, unde a primit doar 11 goluri

Astfel, Real Madrid va veni cu o nouă ofertă oficială săptămâna viitoare, în valoare de 60 de milioane de euro şi alte bonusuri, urmând să aştepte răspunsul Romei. Cu toate acestea, este de aşteptat ca transferul să se realizeze cât mai curând, Florentino Perez dorindu-l cu orice preţ pe portar, mai scrie sursa citată.

Sosit la AS Roma, în 2016, de la Internacional Porto Alegre, pentru 8 milioane de euro, Alisson s-a impus ca titular între buturile formaţiei pregătite de Eusebio Di Francesco în acest sezon. Brazilianul a fost integralist în 48 de partide ale echipei din capitala Italiei, în 22 dintre acestea reuşind să îşi menţină poarta intactă.

sursa: gianlucadimarzio.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
teddyw
teddyw  •  16 Iunie 2018, 22:48

Perez asta e un nebun! Are in curte unul din cei mai buni portari din istorie (Navas) si el vrea pe unul care a luat un sac plin de la Liverpool!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează