INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid şi-a fixat o nouă ţintă! Trupa de pe Bernabeu vrea un francez de la Campionatul Mondial

Fekir, numărul 18 // Foto: Reuters
Fekir, numărul 18 // Foto: Reuters

Articol de Gabriel DumitruJURNALISPORT - Publicat joi, 21 iunie 2018 11:24

Real Madrid a pus ochii pe atacantul francez Nabil Fekir, cel care a fost aproape de a ajunge la o înţelegere cu Liverpool în această perioadă de mercato.

Fotbalistul celor de la Olympique Lyon este noua ţintă a formaţiei pregătită de Julen Lopetegui, conform jurnaliştilor de la Diario Gol. Fekir se alătură astfel unor jucători precum Sadio Mane, Kylian Mbappe sau Eden Hazard pe lista scurtă de transferuri a madrilenilor.

Fekir, component al lotului naţional al Franţei la Campionatul Mondial din 2018, a reuşit 23 de goluri şi opt pase decisive în cele 40 de partide disputate în toate competiţiile pentru Lyon. Evoluţiile fotbalistului cu origini algeriene din ultimul sezon au făcut ca oficialii clubului să îl numească căpitanul echipei din stagiunea viitoare.

Jucătorul francez poate evolua şi în compartimentul median, zonă în care Real Madrid caută cu disparere jucătorii, deoarece situaţia lui Luka Modric este destul de incertă după ce croatul a ajuns la 33 de ani şi a absentat destul de mult în ultimul sezon din cauza unor accidentări minore.

Fekir, 24 de ani, mai are contract cu Olympique Lyon până în 2020 şi este cotat la 60.000.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.

sursă: https://www.dailystar.co.uk/sport/football/710864/Nabil-Fekir-to-Liverpool-Real-Madrid-SHOCK-transfer-swoop-Sadio-Mane-Mohamed-Salah-Gossip

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează