INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Refuzat la Real Madrid, Jose Mourinho ar putea ajunge la PSG! Detaliile de culise ale unei mutări REVOLUȚIONARE

Jose Mourinho la PSG ar fi o mutare spectaculoasă // FOTO: Guliver/Getty Images
Jose Mourinho la PSG ar fi o mutare spectaculoasă // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2019 10:51

Jose Mourinho, 56 de ani, nu se întoarce la Madrid, dar va descoperi încă o țară ca antrenor, a cincea. Franța, după Portugalia, Anglia, Italia și Spania. Lusitanul e dorit la PSG, unde Thomas Tuchel ar putea fi demis. 

La Paris, iar e tensiune. Eliminarea din Ligă nu-i mai lasă nicio șansă lui Thomas Tuchel. Chiar dacă neamțul afirmă că "vreau să rămân mult timp aici și să cresc cu PSG", Qatarul nu mai are răbdare.

Nu dorește un proiect pe termen lung, care să-i aducă trofeul Ligii Campionilor eventual în 2024. A investit peste un miliard în club și transferuri pentru a cuceri Europa și lumea fotbalului cât de repede posibil pentru promovarea Mondialului găzduit de Doha în 2022.

Deși președintele roș-albaștrilor susține că "am încredere în Tuchel", Nasser Al-Khelaïfi l-ar fi contactat deja pe José Mourinho, anunță The Sun.

La vară, se așteaptă ca antrenorul neamț să fie demis și înlocuit cu portughezul, liber de contract după despărțirea de Man. United. Mou, 56 de ani, spera să se întoarcă la Real, dar PSG e o altă provocare care îl atrage de ceva vreme. Bani mulți și obiective mari.

De curând, lusitanul admitea că se gândește la Ligue 1: "Pot să mă văd antrenând în Franța. Am lucrat în patru țări diferite, mi-ar plăcea să descopăr și alte culturi. Să merg într-un campionat nou ar fi o experiență fantastică". 

"Două sau trei luni fără job e suportabil, după aceea totul devine mai dificil. Sper să am ocazia să revin mai puternic"
"Proiectul meu e dublu, ca antrenor și ca persoană. Vreau să cresc, să fiu mai bun, să mă gândesc în fiecare zi la meseria mea, la pasiunea mea"
José Mourinho, antrenor portughez

25 de trofeea cucerit José Mourinho la Porto, Chelsea, Inter, Real și Man. United

909 meciuriare portughezul în carieră: 589 de victorii (64,8%), 186 de egaluri, 134 de eșecuri

Vezi și: ZINEDINE ZIDANE LA REAL MADRID // Revoluția lui „Zizou” la Real Madrid: 2 jucători sunt OUT + cine revine în echipa de start

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  12 Martie 2019, 17:10

"Refuzat la Real Madrid," ??? Cum adica ??? S-a cerut acolo si nu l-au vrut ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează