INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG, fără replică la Rennes! Înfrângere clară, cu Messi, Neymar și Mbappe titulari

Rennes - PSG 2-0 // foto: Twitter @ staderennais
Rennes - PSG 2-0 // foto: Twitter @ staderennais

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 16:23 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 16:41

PSG a fost învinsă la Rennes, scor 0-2, în runda 9 din Ligue 1.

Începutul perfect de sezon al vicecampioanei, care a câștigat primele 8 partide din campionat, a ajuns la final în această după-amiază. PSG a fost surclasată în deplasare de Rennes și înregistrează astfel primul eșec al stagiunii.

PSG, învinsă de Rennes în Ligue 1 

Cu Mbappe, Di Maria, Messi integraliști, iar Neymar pe teren până în minutul 76, primul gol a venit chiar înainte de pauză, în minutul 45, contrar cursului jocului. Centrare Kamal Deen Sulemana, reluare din voleu a lui Gaetan Laborde, care i-a luat fața fundașului stânga Nuno Mendes.

Imediat după reluarea jocului a venit și reușita care a închis tabela. Laborde, autorul primulul gol, s-a transformat în pasator decisiv și l-a servit pe Flavien Tait, care a reluat nestingherit de la 11 metri de poartă.

Mingea a fost introdusă în plasă și de către parizieni. În minutul 68, Kylian Mbappe a înscris, dar reușita a fost anulată după intervenția arbitrilor din camera VAR, care au sesizat o poziție de ofsaid.

Până la final, PSG nu a reușit nici măcar să reducă din diferență. De altfel, echipa lui Mauricio Pochettino nici măcar nu a șutat pe spațiul porții adverse!

4-0a fost raportul șuturilor pe poartă, în favoarea celor de la Rennes

Gianluigi Donnarumma, titular în al doilea meci consecutiv pentru PSG

Aflat în poarta PSG-ului pentru a treia oară în acest sezon de Ligue 1, Gianluigi Donnarumma nu a putut menține poarta intactă. În 4 meciuri jucate de la transferul la PSG, portarul italian a primit 3 goluri, două în această după-amiază, cu Rennes, iar unul cu Lyon, pe 19 septembrie. 

Donnarumma a apărat și în precedentul meci al celor de la PSG, 2-0 cu Manchester City.

Fără gol pentru Lionel Messi

La primul meci după cel cu Manchester City, în care a înscris primul său gol în tricoul lui PSG, Lionel Messi nu a reușit să influențeze soarta jocului. El a lovit bara transversală dintr-o lovitură liberă, în unul dintre cele 5 șuturi pe care le-a avut. Nu a prins poarta cu vreunul.

Pe deasupra, Messi a reușit două driblinguri și a pierdut balonul de 15 ori.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Nemuritorul” Ibrahimovici împlinește 40 de ani! A cucerit 31 de trofee, mai puțin Liga Campionilor!

S-a stins creatorul marelui OM! Povestea incredibilă a lui Cornel Dinu: cum ar fi intermediat trucarea unui meci arbitrat de Ion Crăciunescu!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
talpaiadului
talpaiadului  •  06 Octombrie 2021, 04:27
Postat de Clau Alex Berdei pe 03 Octombrie 2021, 23:42

Ajax este ft bine organizat si rezista indiferent de situatie.Daca spui ca supravietuieste datorita PSG-ului .M City-ului samd ,inseamna ca nu intelegi nimic.Apropo,cite Cupe ale Campionilor are Ajax stii?

Daca nu ar exista cluburi precum PSG si City, Ajax ar fi castigat si CL de mai multe ori. La Ajax tocmai asta e problema care o tine departe de marea performants, ca-i pleaca jucatorii in patru zari, momiti cu salarii colosale.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  03 Octombrie 2021, 23:42
Postat de sibelius pe 03 Octombrie 2021, 17:29

Ajax supravietuieste tocmai pentru ca exista echipe gen PSG, City etc care platesc mult.

Ajax este ft bine organizat si rezista indiferent de situatie.Daca spui ca supravietuieste datorita PSG-ului .M City-ului samd ,inseamna ca nu intelegi nimic.Apropo,cite Cupe ale Campionilor are Ajax stii?

michael
michael  •  03 Octombrie 2021, 17:53

Despre fair/play-ul financiar nu mai vorbesc! Observ că nimeni nu-l întreabă de sumele aruncate pe jucători, în schimb la alte cluburi, se sesizează imediat, UEFA.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează