INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Rezolvat! Manchester United a transferat un jucător de bază al Argentinei: "E ca un vis pentru mine"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 12:40

Înfrîngerea cu Swansea l-a determinat pe Louis van Gaal să se mişte repete şi să întărească echipa. Manchester United s-a înţeles cu Sporting pentru transferul lui Marcos Rojo. 

"Diavolii" vor plăti 20 de milioane de euro în schimbul fundaşului argentinian, care poate juca atît în centru, cît şi pe partea stîngă.

Jucătorul a confirmat mutarea pentru un post de radio din Argentina: "Este ca un vis să fiu jucătorul lui United. Totuşi, n-a fost uşor să părăsesc Sporting".

Rojo va semna un contract pentru 4 ani cu opţiune de prelungire. De asemenea, în tranzacţie a intrat şi Nani, care va fi împrumutat un sezon la Sporting, echipa de la care a şi ajuns în Anglia.

Jucătorul va zbura azi la Manchester şi va efectua vizita medicală: "Sporting m-a adus cînd nu eram într-o formă foarte bună şi mi-a dat şansa să ajung la un club uriaş acum. Vreau să le mulţumesc pentru tot", a mai spus jucătorul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
sakazuke
sakazuke  •  19 August 2014, 21:26

neymar10dios si adyl6169 = prosti cu semnalizare ...... vai mama voastra auzi si tu bani regelui :)) cand real madrid este pe primul loc la incasari ( bilete ,sponzorizari etc) de vreo 10 ani si de 5 ani are incasari anuale de peste 500 DE MILIOANE DE EURO

dilibau
dilibau  •  19 August 2014, 14:21
Postat de ciuraru pe 19 August 2014, 12:27

E bun ca-i polivalent. Sa vedem daca mai au bani pt Di Maria

Di Magia e prea scump chiar si pt PSG, nu vad cum ar putea ManU sa il aconteze. Zvonurile care-l dau plecat de la Real sunt nefondate, Carletto a tot batut apa-n piua cu gaoziaristii Marca ca nu-l vinde si ca face parte din planurile lui pt noul sezon, dar deh... tre sa mananca si gura lor ceva.

vasilescugeo
vasilescugeo  •  19 August 2014, 12:42
Postat de neymar10dios pe 19 August 2014, 12:14

Dar pe astia de la united ii intreaba cineva de fair-playul financiar ca vad ca transfera pe banda rulanta si pe multi bani ... Shaw - 40 milioane, Ander herrera - 37 milioane acum asta 20 sunt deja 100 si or sa mai dea si vreo 55-60 pe di maria

MU poate sa bage sute de milioane in jucatori deoarece produce foarte multi bani si atunci se incadreaza in limitele acelor reguli.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează