INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIBERTADORES

River Plate - Boca Juniors // Imaginea care împarte Argentina în două » Ultrașii lui River au găsit adevăratul vinovat pentru incidente

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 21:04

Returul finalei Cupei Libertadores dintre River Plate și Boca Juniors (2-2 în tur) a fost amânat din cauza incidentelor provate de fanii lui River (detalii AICI).

Ultrașii găsiți vinovați pentru incidente și-au construit apărarea, una care evident nu poate scuza atacul asupra autocarului cu fotbaliștii rivali. Aceștia au prezentat o imagine cu argentinianul Fernando Gago, mijlocaș la Boca, care arăta semne obscene, de la fereastra autocarului, în drumul către stadion.

gago

A urmat un adevărat război, cu pietre aruncate în ferestre și cu intervenția în forță a forțelor de ordine, în urma căreia jucătorii celor de la Boca au fost afectați de gazele lacrimogene. 

Staff-ul galben-albaștrilor a recunoscut că în autocar se cânta și că jucătorii se distrau înaintea celui mai important meci din carieră, dar nu cred că lucrurile au degenerat.

Vezi și: River Plate - Boca Juniors // Reacții FURIBUNDE după haosul din returul finalei Copei Libertadores » Maradona a tunat: "Din cauza lui se întâmplă tot, în țara asta văd doar violență și jafuri"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
red77
red77  •  26 Noiembrie 2018, 05:48

Meciul iarăși amânat. Cred că începe anul viitor cupa și finala asta tot nu se joacă

alenb
alenb  •  25 Noiembrie 2018, 22:52
Postat de catalin.palcu pe 25 Noiembrie 2018, 22:07

Suporterii aia erau clar pregatiti de scandal. E evident ca aveau pietre sau caramizi cu ei, ca doar nu au stat sa le caute dupa ce le-a aratat ala degetul mijlociu din autocar.

Da, ca e si greu de gasit pietre pe caldaram )).

catalin.palcu
catalin.palcu  •  25 Noiembrie 2018, 22:07

Suporterii aia erau clar pregatiti de scandal. E evident ca aveau pietre sau caramizi cu ei, ca doar nu au stat sa le caute dupa ce le-a aratat ala degetul mijlociu din autocar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează