INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES / FINALĂ, RETUR, RIVER - BOCA (DUMINICĂ, 21:30; ÎN TUR, 2-2)

RIVER PLATE - BOCA JUNIORS // Panică la Madrid! Cei mai temuți ultrași de la River și Boca vin pe Bernabeu pentru finală: Spania nu poate opri un lider fioros!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 11:34

Rafa Di Zeo, liderul La Doce, facțiunea dură a galeriei Bocăi Juniors, a primit autorizația de a călători în afara Argentinei. Iar spaniolii nu-l pot opri să intre pe ”Bernabeu”.

Finala Copei Libertadores nu se mai joacă în America de Sud, a fost mutată la Madrid după gravele incidente de la Buenos Aires, dar nu va fi liniște nici în capitala Spaniei. 

Cei mai duri "barras bravas" argentinieni, și de la River, și de la Boca, au fost lăsați să călătorească fără probleme pentru meciul de duminică.

Printre ei, Rafa Di Zeo, șeful La Doce, cea mai radicală facțiune galben-albastră. Judecătoarea Sabrina Namer i-a dat autorizație, iar spaniolii nu-l pot opri să pătrundă în țară, anunță Marca.


Rafa Di Zeo

Nu mai puțin de 14 lideri La Doce și 9 dintre cei mai importanți membri ai Los Borrachos del Tablón, gruparea barra a lui River, vor fi la Madrid.

Potrivit cotidianului iberic, vor fi supravegheați de 12 oficiali argentinieni: 5 polițiști, care i-au urmărit și la Mondialul din Rusia, și șapte agenți în civil ai Ministerului Securității.

50.000 de faniRiver și Boca vor fi duminică pe " Santiago Bernabeu"; majoritatea lor sunt rezidenți în Spania, susține Marca

VEZI ȘI:  

RIVER PLATE - BOCA JUNIORS // "Au câștigat. M-au ucis, iar un om mort nu mai poate sta în tribune" » Un fan al lui River Plate, scrisoare emoționantă după incidentele din Buenos Aires

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează