INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIBERTADORES

RIVER PLATE - BOCA JUNIORS // Șoferul de la Boca Juniors povestește clipe de groază: "Am fost lovit cu o sticlă și am leșinat. Vicepreședintele a apucat volanul. Îngerul pe care Dumnezeu mi l-a trimis"

Articol de - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 09:23

Returul finalei Cupei Libertadores, River Plate - Boca Juniors, a fost amânat din cauza incidentelor de pe străzile din Buenos Aires. Șoferul Bocăi povestește clipe de groază: "Am fost lovit cu o sticlă și am leșinat. Vicepreședintele a apucat volanul. Îngerul pe care Dumnezeu mi l-a trimis".

Darío Ebertz crede că, dacă Horacio Paolini nu ar fi controlat autocarul în secunda în care și-a pierdut cunoștința, s-ar fi putut întâmpla o tragedie la Boca Juniors.

"Când am trecut printre ultrașii lui River, am accelerat, pentru că m-am gândit la viața jucătorilor", spunea Darío Ebertz, șoferul Bocăi Juniors, în interviul pentru TyC Sports. Viteza nu i-a ferit pe galben-albaștri de pericolul care-i pândea din toate părțile. Geamurile autocarului au cedat imediat asediului lansat de barras bravas.

Cioburile i-au rănit pe Pablo Pérez și Gonzalo Lamardo. Mai grav, o sticlă l-a izbit în cap pe El Gringo, cum e poreclit driverul. "O secundă, am leșinat", a dezvăluit el. În acel moment, vicepreședintele clubului i-a salvat pe toți. "Horacio Paolini a apucat volanul. A fost îngerul pe care Dumnezeu mi l-a trimis. Altfel, n-aș mai fi putut povesti ce s-a întâmplat".

46694863 707873009581105 5007203311833579520 n

Ebertz le-a mai zis jurnaliștilor că, după ce el și-a revenit, Juan Tagliaferro, șeful serviciului de securitate al grupării Azul y Oro, "m-a protejat cu haina lui, pentru a mă feri de alte «proiectile»".

"E un joc de fotbal, nu am venit la război, dar ar fi putut fi și mai rău. Indiferent cine câștigă, Boca sau River, oamenii o iau razna"Darío Ebertz, șoferul Bocăi

"Poliția a greșit grav, nu ne-a apărat. N-am văzut un cordon de agenți care să țină mulțimea furioasă în frâu"Darío Ebertz, șoferul Bocăi

Chilavert: "Nu-l interesează viața acestor jucători"

José Luis Chilavert, fostul mare portar paraguayan, l-a atacat pe compatriotul său Alejandro Dominguez, președintele CONMEBOL, cu care se află de multă vreme în conflict.

"L-am auzit pe acest personaj nefast spunând că amânarea a fost făcută pentru binele spectacolului. Dar n-a vorbit nicio clipă de jucătorii Bocăi. Nu-l interesează viața lor, ci doar factura", l-a criticat Chilavert, acuzându-l: "Dominguez era locotenentul lui Juan Ángel Napout, deținut în Statele Unite pentru complicitate la corupție în dosarul FIFAGate. A dovedit și acum că este un incapabil".

Napout a fost președintele federației paraguayene și al CONMEBOL. 

Infantino neagă

Acuzat că ar fi făcut presiune la Buenos Aires pentru ca returul finalei să se joace în weekend, Gianni Infantino a negat. "Nu am cerut niciodată, în niciun moment, ca meciul să se dispută indiferent de condiții", a declarat președintele FIFA pentru La Nacion.

"Nu am amenințat pe nimeni cu sancțiuni disciplinare în cazul în care partida nu ar fi avut loc. Nu FIFA decide, ci CONMEBOL". Infantino a venit degeaba în capitala Argentinei. River - Boca a fost amânat. 

 Vezi și: Imaginea care împarte Argentina în două » Ultrașii lui River au găsit adevăratul vinovat pentru incidente

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sala_dalles
sala_dalles  •  26 Noiembrie 2018, 09:47

Guvernul britanic a rezolvat problema huliganilor de mai mult de 3 decenii ! Voi insa sunteti Argentina deci un govern slab,corrupt,incapabil nepriceput ,etc Un nimic,un nomani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează