INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

video+foto Imagini fabuloase din Argentina: antrenorul a cântat cu fanii, președintele și managerul au plâns! Discurs emoționant: „Închideți ochii și imaginați-vă”

Imagini fabuloase din Argentina: antrenorul a cântat cu fanii, președintele și managerul au plâns! Discurs emoționant: „Închideți ochii și imaginați-vă” +12   FOTO
Imagini fabuloase din Argentina: antrenorul a cântat cu fanii, președintele și managerul au plâns! Discurs emoționant: „Închideți ochii și imaginați-vă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 17:00 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 17:41

River Plate a sărbătorit 3 ani de la finala de Copa Libertadores câștigată cu Boca Juniors pe 9 decembrie 2018, 2-2 în tur, 3-1 în retur.

Campioana Argentinei a umplut stadionul cu peste 60.000 de fani, pentru a retrăi emoțiile finalei alături de echipa actuală și de antrenorul Marcelo Gallardo, cu intervenții video din toate colțurile lumii, ale jucătorilor care au plecat între timp de la echipă.

Motivul
editorial ioana mihalcea
Motivul

„Au sărbătorit finala eternă cu zeul Gallardo” a titrat cotidianul argentinian Ole.

Când a fost invitat pe teren, tehnicianul sud-american a fost primit cu ovații și nu a putut vorbi timp de câteva minute, fiind complet acoperit de scandările pline de afecțiune ale fanilor la adresa sa.

Nemaiputând sta deoparte, El Muñeco s-a ridicat, a luat microfonul și a cântat alături de suporteri, imediat alăturându-i-se și jucătorii.

Pe margine, fostul mare fotbalist Enzo Francescoli, acum manager la „Millonarios”, și președintele Rodolfo D'Onofrio au lăcrimat, impresionați de evenimente. Francescoli a și cântat alături de fani. 

Gallardo a ținut apoi un mic discurs: „Viața îți pune în față multe provocări. Sentimentul de a trăi o lună intensă... Vreau doar să vă spun ceva, nu sunt aici să răspund la întrebări. Sunt aici să vă invit să închideți ochii timp de 30 de secunde și să vă imaginați că viața devine dificilă, vă testează. Imaginați-vă dacă am fi pierdut, ce durere am fi simțit în acel moment... 

Acum deschideți ochii și priviți în jurul vostru, vedeți, vibrați și simțiți în adâncul sufletului că am câștigat atunci cea mai frumoasă finală din lume. Este o realitate și va fi o realitate în fiecare 9 decembrie, pentru tot restul vieților noastre. Ne vom bucura veșnic. Inima ne va bate mai tare în fiecare 9 decembrie. Suntem aici pentru a continua. Vă mulțumesc din suflet. Bucurați-vă! E un moment unic și etern”.

+8 FOTO

Golul preferat al fanilor lui River Plate din finala cu Boca, cel de 3-1 al lui Pity Martinez

River Plate, video integral cu sărbătoarea de pe 9 decembrie

Stranierii calificați în primăvara din Europa League și Conference League » Cine rămâne acasă
STRANIERI
Stranierii calificați în primăvara din Europa League și Conference League » Cine rămâne acasă
Cunoaștem echipele calificate mai departe în Liga Campionilor » Cum arată urnele pentru „optimi”
oprimi
Cunoaștem echipele calificate mai departe în Liga Campionilor » Cum arată urnele pentru „optimi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează