INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

FOTO River Plate a inaugurat o statuie a lui Marcelo Gallardo cu detalii intime șocante: „Asta vor să vadă fanii!”

River Plate a inaugurat o statuie a lui Marcelo Gallardo cu detalii intime șocante. Foto: Instagram @riverplate
River Plate a inaugurat o statuie a lui Marcelo Gallardo cu detalii intime șocante. Foto: Instagram @riverplate

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 14:47 / Actualizat marti, 30 mai 2023 14:47

Emblematicul tehnician argentinian, Marcelo Gallardo (47 de ani), a fost reprezentat ținând în mâini una dintre cele două Copa Libertadores pe care le-a câștigat cu River Plate, în 2015 și 2018, dar între picioare sculptura aflată în curtea stadionului Monumental prezintă organe genitale cu mult ieșite din comun.

După bustul lui Cristiano Ronaldo, inaugurat la Madeira în 2017, care încă stârnește atâtea zâmbete și ironii, altă sculptură a atras atenția fanilor pe rețelele de socializare. În week-end-ul a fost dezvelită statuia unei legende a lui River Plate, în curtea stadionului Monumental din Buenos Aires. 

Un uriaș și auriu Marcelo Gallardo a provocat numeroase reacții pe internet, fanii luând la bani mărunți fiecare detaliu al lucrării semnate de Mercedes Savall.

Viorel Moldovan, ofertat din Superliga! Negocierile încep azi
NEGOCIERI
Viorel Moldovan, ofertat din Superliga! Negocierile încep azi

River Plate a inaugurat o statuie a lui Marcelo Gallardo. Inspirat de taurul de pe Wall Street

Emblematicul tehnician argentinian a fost reprezentat ținând în mâini una dintre cele două Copa Libertadores pe care le-a cucerit cu River Plate, în 2015 și 2018, dar între picioare sculptura prezintă organele genitale cu mult ieșite din comun. 

Aceste trăsături anatomice au atras atenția cu mult mai mult decât trofeul ținut deasupra capului de Gallardo și restul elementelor scoase în evidență de Savall.

Umflătura exagerată dintre pricioare e asumată de autorul sculpturii, care s-a inspirat, probabil, de la celebrul taur de bronz de pe Wall Street, pe care îl datorăm sculptorului Arturo Di Modica. Potrivit legendei, atingerea testiculelor animalului, instalat lângă Bursa de Valori din New York, ar aduce noroc, fericire și prosperitate.

Mesajul transmis de sculptura lui Marcelo Gallardo

„Am vrut să transmit acest mesaj, care are mai mult de-a face cu fanii culturii populare. Este legat de fotbal, de suporterii care le cer mereu jucătorilor și antrenorului să arate că au atributele necesare în pantaloni. Am încercat să transmit un mesaj subliminal prin sculptură”, mărturisește Mercedes Savall. 

RMC Sport amintește că Cristiano Ronaldo ceruse să i se facă anumite modificări la bust, astfel încât niște riduri prea proeminente să fie corectate, și se întreabă dacă Marcelo Gallardo va proceda la fel. „Sculptura aparține oamenilor, îi las pe toți să-și exprime părerile. Lucrarea mea este terminată”, a declarat Mercedes Savall, mulțumită și mândră de această lucrare, care i-a ocupat aproape patru ani din viață.

VIDEO. Ce crede Helmut Duckadam despre o eventuală statuie în Ghencea

Citește și:

Van der Sar și-a dat demisia de la Ajax: „Simt nevoia să iau distanță”

Jose Mourinho își motivează elevii înaintea duelului cu Sevilla din finala Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează