INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - ARSENAL 5-1

ROBERTO FIRMINO // Direct în istoria Premier League! Cifra FABULOASĂ atinsă de Firmino după hatrick-ul de senzație din meciul cu Arsenal

Roberto Firmino // FOTO: Reuters +9   FOTO
Roberto Firmino // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 21:47

Deși nu a avut un sezon strălucit până acum, Roberto Firmino, 27 de ani, a făcut un meci memorabil împotriva lui Arsenal, în victoria devastatoare de sâmbătă seara, 5-1. Brazilianul a reușit o "triplă" și a intrat definitiv în istoria Premier League. 

Vezi aici 10 imagini de excepție cu Firmino din partida cu Arsenal!

Cu cele trei goluri din partida cu "tunarii", "Bobby" Firmino a devenit cel mai bun marcator brazilian din istoria Premier League. Atacantul a acumulat 43 de goluri și a reușit, totodată, primul său hatrick în tricoul lui Liverpool. 

Interesant este că Firmino a devansat un alt fost jucător al lui Liverpool, și anume Philippe Coutinho. Fotbalistul ajuns  între timp la Barcelona marcase 41 de goluri pentru "cormorani". În clasamentul marcatorilor brazilieni din Premier League, pe locul 3 se situează Willian, fotbalistul lui Chelsea, care are 27 de reușite. 

3 jucători brazilieniau reușit să înscrie hatrick-uri în Premier League: Firmino, Robinho și Afonso Alves

Firmino evoluează pentru Liverpool din 2015. Înainte de a veni pe Anfield Road, a mai evoluat pentru Figueirense și Hoffenheim.

Vezi și: LIVERPOOL - ARSENAL 5-1 // FOTO Tăvălug spre primul titlu în Premier League » Jurgen Klopp și Firmino distrug apărarea catastrofală a "tunarilor"

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
340091306815974
Radu Dinu  •  30 Decembrie 2018, 10:12

Asteptam de multa vreme ca Liverpool, "the Reds", sa joace spectaculos, constanta asa cum juca Borussia sub comanda aceluiasi Jurgen Klopp. In aceasta luna decembrie, echipa a jucat incantator. Generatia aceasta de jucatori a ajuns la maturitate si intelege filozofia antrenorului.Nu are cum sa nu-ti placa stilul de joc al acestei echipe. Jucatorii au mare calitate tehnica si o excelenta capacitate de efort fizic. Antrenorul le insufla o mare doza de energie. Urmariti cum isi felicita jucatorii la sfarsitul partidelor, pe terenul de joc. Pentru iubitorii de fotbal, de spectacol fotbalistic, Premier League este o oaza de bucurie. Chapeau, Eurosport!

teddyw
teddyw  •  30 Decembrie 2018, 04:35
Postat de catalynn pe 29 Decembrie 2018, 23:35

Si mie imi place tot fotbalul britanic, e bărbătesc, in viteza si foarte spectaculos, la fel ca si fotbalul american. Cel spaniol e mai tehnic insa prea mult balet iar italienii au omorât complet spectacolul de dragul rezultatului ...

"la fel ca si fotbalul american"? ca e soccer, ca e NFL, nu e interesant...

catalynn
catalynn  •  29 Decembrie 2018, 23:35
Postat de digei pe 29 Decembrie 2018, 22:44

Ce frumos poate fi fotbalul, uneori. Te uiti la Premier League si iei o gura de aer proaspat dupa o saptamana in care nervii ti-au fost macinati de articolele cu si despre rudimentarul Becali. Multumim Eurosport.

Si mie imi place tot fotbalul britanic, e bărbătesc, in viteza si foarte spectaculos, la fel ca si fotbalul american. Cel spaniol e mai tehnic insa prea mult balet iar italienii au omorât complet spectacolul de dragul rezultatului ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează