INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

„ADN-ul Madridului este Liga Campionilor”. Eroul blanco din ediția trecută i-a pus gând rău lui Liverpool

Rodrygo, eroul blanco din ediția trecută de Liga Campionilor. Foto: Imago Images
Rodrygo, eroul blanco din ediția trecută de Liga Campionilor. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 15:46 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 15:49

Rodrygo (22 de ani), atacantul decisiv din ediția trecută de Champions League, visează la un nou trofeu cu Real. „Pentru Madrid nimic nu este imposibil. Este o competiție specială pentru mine”.

Brazilianul a fost elementul decisiv în eliminatoriile ediției trecute a Ligii Campionilor, reanimând-o pe Real în situații critice. Rodrygo a marcat cu Chelsea și a împins meciul în prelungiri. A reușit o „dublă” cu Manchester City într-un singur minut și a dus iar meciul în extra-time. 

„Un accident de căruță mi-a schimbat cariera!”. Povestea fostului fotbalist Călin Ignat, care și-a făcut în Târgu Mureș o fabrică de bere artizanală ce poartă numele cățelului său
VIAȚA DUPĂ FOTBAL
„Un accident de căruță mi-a schimbat cariera!”. Povestea fostului fotbalist Călin Ignat, care și-a făcut în Târgu Mureș o fabrică de bere artizanală ce poartă numele cățelului său

Rodrygo: „Vrem al 15-lea trofeu”

„Champions League e competiția fetiș a brazilianului de 22 de ani, unde se simte cel mai bine. În sezonul trecut, a fost eroul Madridului, cu golurile sale de neuitat!”, scrie ziarul AS, ce i-a luat un interviu înaintea turului „optimii” cu Liverpool pe Anfield Road, arbitrat mâine seară de Istvan Kovacs.

ADN-ul Madridului e Liga, de aceea al 14-lea trofeu îmi va rămâne întipărit pentru totdeauna în memorie. Champions e o competiție specială pentru mine. De câte ori îmi amintesc de cele două goluri cu Man. City îmi vine să alerg și să strig Hala Madrid! Obiectivul nostru este acum al 15-lea succes și trebuie să rămânem exigenți”, a declarat extrema dreaptă.

17 goluri influențate de Rodrygo în actuala stagiune

„Mister Champions”, cum îl numește pe copertă cotidianul din capitala Spaniei, traversează cea mai bună stagiune a carierei. În 34 de partide jucate, a influențat 17 goluri, cu zece reușite și șapte assisturi. În campionat, Ancelotti l-a folosit de 20 de ori, 14 titular, și Rodrygo a contribuit la zece goluri. 

Doar două partide a ratat din cauza accidentărilor și a bifat 2.249 de minute, aproape de totalul din sezonul trecut, 2.413!

6 meciurifără înfrângere este seria lui Real Madrid în meciurile cu Liverpool în Ligă. „Cormoranii” n-au mai câștigat din martie 2009, 4-0, în returul „optimilor” competiției

Probleme la mijloc pentru Real Madrid

Campioana Spaniei se confruntă cu probleme de efectiv pentru reeditarea finalei Ligii din 2022. Doi dintre cei trei mijlocași titulari ai lui Real sunt indisponibili. Toni Kroos și Aurelien Tchouameni au rămas la Madrid: neamțul suferă de o infecție intestinală, în timp ce francezul nu s-a recuperat încă după o răceală puternică. În schimb, Ancelotti mizează că îl va avea în teren pe Karim Benzema, absent în partida cu Osasuna, de sâmbătă.

În tabăra cealaltă, Liverpool are griji în privința lui Darwin Nunez, accidentat la umăr în meciul de la Newcastle, și a lui Konate, cu probleme musculare, Klopp neputând conta deja pe Thiago, Arthur și Luis Diaz.

VIDEO. Rodrygo, „dublă” cu Manchester City într-un singur minut

Citește și:

Scandal uriaș la PAOK - AEK! Incidente, atac la arbitri, Răzvan Lucescu insultat: „Nu știu dacă există în România așa ceva”

Karim Adeyemi, revelația Bundesligii, are mamă româncă. Gol cu călcâiul, assist și accidentare în 4 minute!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  20 Februarie 2023, 15:58

Cand la tine in tara nu esti in stare decat sa iesi pe 2,e normal sa-ti propui si alte obiective!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează