INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

„Am altă idee!” » Noi declarații scandaloase ale lui Shirokov, fostul căpitan al Rusiei care susține invazia ordonată de Vladimir Putin

Roman Shirokov (numarul 15), alaturi de liderul cecen Ramzan Kadyrov / FOTO: Imago-Images +14   FOTO
Roman Shirokov (numarul 15), alaturi de liderul cecen Ramzan Kadyrov / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 18:20 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 18:36

Roman Shirokov (40 de ani), fost căpitan al naționalei Rusiei, a oferit noi declarații scandaloase cu privire la invazia comandată de Vladimir Putin în Ucraina.

Shirokov este un fost fotbalist cu trecut controversat. În anul 2020, în timpul unui meci amical de amatori, a lovit cu bestialitate arbitrul partidei. L-a doborât, apoi a continuat să trimită lovituri de pumni și de picioare. 

Abramovic a renunțat la Chelsea și vrea să cumpere un club din Rusia » Anunțul unui avocat celebru: „Au început discuțiile”
Război în Ucraina
Abramovic a renunțat la Chelsea și vrea să cumpere un club din Rusia » Anunțul unui avocat celebru: „Au început discuțiile”

Violentul rus oferă acum declarații desprinse din mașina de propagandă a Rusiei. După ce a încurajat și lăudat războiul declanșat de Putin, acum are un mesaj pentru fotbaliștii care vor să părăsească prima ligă, în urma deciziei anunțate de FIFA. Jucătorii străini din Rusia pot semna cu alte formații până la finalul sezonului.

Shirokov, mesaj pentru fotbaliștii care părăsesc Rusia

„Decizia luată de FIFA nu mă surprinde deloc. Ne-au tratat vreodată diferit? Nimic nou... Timpul va trece și vom vedea cine are dreptate. De străinii care pleacă oricum nu aveam nevoie. 

Am altă idee. Cluburile au plătit niște bani pentru ei, nu ar fi drăguț să îi returneze pe toți”, a spus Shirokov, în presa din Rusia.

„Am altă idee!” » Noi declarații scandaloase ale lui Shirokov, fostul căpitan al Rusiei care susține invazia ordonată de Vladimir Putin
Shirokov, cu banderola Rusiei la mână

Declarațiile cu care Shirokov a scandalizat întreaga lume

„Mult timp am fost marginalizați în sport. Răbdarea noastră, a președintelui nostru, a prietenilor noștri, a fost lungă. Acum răspundem așa cum trebuie. Sprijin în totalitate demersul președintelui! Armata Rusiei are sprijinul meu. 

Ce mă îngrijorează e că mulți cetățeni ruși au devenit acum pacifiști, au uitat ce s-a întâmplat timp de 8 ani în Donbas, când copiii noștri erau uciși. Unii fotbaliști văd că vor să plece. Duceți-vă în Vest! 

Patria noastră v-a dat totul, acum o trădați. Am un mesaj pentru cei cărora le e rușine de acțiunile Rusiei: plecați!”, spunea Roman Shirokov, în urmă cu o săptămână, potrivit rușilor de la Sports.ru.

57 de aparițiiși 13 goluri are Roman Shirokov în prima reprezentativă a Rusiei

VIDEO Emil Caras, secund Dinamo Kiev, despre situația fotbaliștilor blocați în Ucraina: „Cel mai greu îmi e să mă uit în ochii soțiilor când mă întreabă de ei”

Impactul războiului din Ucraina asupra sportului: 

Legenda din echipa lui Mircea Lucescu, declarat „marele trădător al Ucrainei”: și-a pierdut toate trofeele!

Nikita Mazepin ia atitudine, după ce a fost exclus din Formula 1 » Rusul înființează o fundație pentru sportivii care nu pot concura din motive politice

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
iulihenry14
iulihenry14  •  10 Martie 2022, 16:13

Shirokov ia o arma si du-te la lupta pe front tati daca tu consideri ca asa trebuie. Hai ca din vile dati toti declaratii. Fuguta la unitate si cere sa lupti alaturi de fratii tai si sa eliberezi Ucraina, altfel ciocu mic. Si ca veni vorba de inapoiat bani: da banii aia de la Chelsea inapoi ca singurul motiv ptr care ai prins contractul ala a fost patronul clubuli

ucluj2011
ucluj2011  •  10 Martie 2022, 12:08
Postat de ucluj2011 pe 10 Martie 2022, 11:59

***

Mulțumesc pentru cenzură!!! Vă supără adevărul??? Ați primit ordine să cenzurați ca pe vremea lui Stalin , sau asta face parte din democrația , drepturile omului și libertatea de exprimare atât de propovăduită de Occidentul corupt și mincinos?!!!?

ucluj2011
ucluj2011  •  10 Martie 2022, 11:59
Postat de Vasile Bazil pe 09 Martie 2022, 20:28

Da domn'e intelighenta pura la mnitale !Pai bine mai ciolovecule,situatia din Donbas cine a provocat-o ?Nu-i opera lui Putin?Tu crezi ca "donbasii"aia s-au separatizat asa de capul lor !Te inteleg,e greu sa gandesti cind n-ai obiceiul asta,te ia cu ameteala nu alta !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close