INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ronaldo surprinde din nou! Și-a restilizat corpul și s-a pus la dietă

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 11:14

Ronaldo a trecut la dietă și a renunțat să insiste la sală pe musculatura brațelor, întărind-o însă pe cea a picioarelor. Așa a redus riscul accidentărilor și țintește vârful de formă în finalul de sezon

Ronaldo a eliminat-o, practic, de unul singur pe Bayern din "sferturile" Ligii, cu cele 5 goluri marcate în dubla manșă. "Explozia" portughezului nu-i deloc întâmplătoare, iar presa spaniolă a descoperit secretul.

Cristiano și-a programat din vară cum să ajungă la sfârșitul sezonului proaspăt, mai relaxat, mai puternic. Și mai ușor. Atacantul lui Real a slăbit 3 kilograme, pe care, în mare parte, le-a pierdut din musculatura trenului superior.

Și-a restilizat corpul

"Marca" a dezvăluit că, imediat după ce a devenit campion european, "CR7 a decis singur să-și remodeleze corpul, să-l stilizeze. Fără sfatul medicilor ori al echipei cu care lucrează la nivelul pregătirii fizice. S-a pus la dietă pentru că a simțit o greutate în plus".

Pe lângă regimul alimentar, Ronaldo și-a modificat obiceiul de a trage de fiare exagerat, cu efect asupra musculaturii brațelor și spatelui, excedentară pentru un fotbalist. Nu l-a ascultat pe Ancelotti, dar a înțeles că din cauza asta și-a pierdut agilitatea deplasării în teren. Nu mai era felina hulpavă după pradă.

"A ales să lucreze mult la potențarea trenului inferior, întărind mușchii picioarelor, cu obiectivul de a fi sută la sută în aprilie și mai, când se scrie soarta trofeelor. Spre deosebire de sezoanele trecute, când termina sleit de puteri și mereu accidentat, acum CR7 nu are probleme, e degajat și în top". 

90 de kilograme era greutatea lui Cristiano Ronaldo după Euro 2016 și a slăbit la 87 până la startul stagiunii

12 meciuri a lipsit Ronaldo de la Real în acest sezon, iar 8 au fost din cauză că Zidane a vrut să-l menajeze

A jucat 81% din minutele totale

Cristiano a bifat cele mai puține minute jucate la Real în ultimele 3 sezoane, numai 81% din total până la 18 aprilie. În urmă cu un an nu ratase o secundă, marcând 47 de goluri până la acest moment, cu 16 mai multe decât în stagiunea în curs, dar ajunsese pe brânci.

Doar în 2009-'10, primul său sezon la Madrid, a dat mai puține, 27. Dacă înscrie și în El Clasico, va face din aprilie (are 5 goluri) cea mai prolifică lună a stagiunii! Ar depăși performanța din noiembrie și s-ar apropia de recordul lui aprilie la Real, 8 reușite în ediția 2014-'15. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează