INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAȚII

Ronaldo vorbește din nou despre acuzațiile de viol: "Adevărul iese întotdeauna la suprafață. Sunt un exemplu sută la sută"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 23 octombrie 2018 09:04

Acuzat de viol de Kathryn Mayorga, Cristiano Ronaldo, atacantul lui Juventus spune: "Avocații mei sunt încrezători și eu la fel. Am patru copii, o familie fantastică și sunt sănătos, nimic din afară nu mă atinge"

După 9 ani, poliția din Las Vegas a reluat cercetările, și avocații lui Kathryn Mayorga vor să deschidă un proces de viol împotriva lui Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Juventus nu e deloc liniștit în această perioadă.

"Am tot ce îmi doresc"

Luni seară, la conferința dinaintea meciului cu Man. United, portughezul a părut stresat, forțându-se să râdă și să rămână liniștit. A repetat că e un om fericit.

"Sunt un exemplu și pe teren, și în afara lui. Sută la sută", a declarat Ronaldo. "Sunt om fericit, zâmbesc mereu, sunt binecuvântat să joc la un club fantastic și să am patru copii și o familie fantastică. Sunt sănătos, am tot ce îmi doresc, așa că nimic din afară nu mă atinge".

"Cel mai important e să mă bucur de fotbal"

Când un reporter a insistat cu subiectul, "Balonul de Aur" a replicat: "Încă o dată, nu ai fost atent la ce am zis... Sunt om fericit. Am dat o declarație în urmă cu două săptămâni. Nu voi minți. Avocații mei sunt încrezători și eu la fel. Cel mai important lucru e că mă bucur de fotbalul meu, de viața mea. Adevărul iese întotdeauna la suprafață".

La sfârșitul lui septembrie, Der Spiegel a dezvăluit acest scandal, discutând cu Kathryn Mayorga, americanca în vârstă de 34 de ani care susține că a fost victima lui Cristiano Ronaldo pe 13 iunie 2009, într-un hotel din Las Vegas. De atunci, lusitanul a negat cu insistență. Dar cazul continuă să facă valuri în lumea întreagă

375.000 €i-a plătit Cristiano Ronaldo lui Kathryn Mayorga în 2009 pentru a-i cumpăra tăcerea în acest caz

Vezi și: FOTO Un star din filmele pentru adulți sare în apărarea lui Cristiano Ronaldo: ”Nu cred poveștile acestor femei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bazileon
bazileon  •  23 Octombrie 2018, 14:11

N-ar putea sa fie si putin mai umil, in sensul nobil si religios al cuvantului? O toapa exemplara. Poate o iesi sau n-o iesi adevarul la iveala, oricum nu mai conteaza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează