INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

ROYAL ANTWERP // Încă o victorie și parcurs de vis pentru echipa lui Ladislau Bölöni » Royal Antwerp a urcat pe locul 2 în Belgia!

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2019 22:56

Royal Antwerp, echipa lui Ladislau Bölöni, a reușit al treilea triumf în ultimele patru runde, 2-0 în deplasare cu Oostenden, depășind iar campioana FC Bruges în top și punând presiune pe liderul Genk, după un meci pe care l-a lămurit în prelungiri. 

Loți Bölöni a urcat  cu Antwerp pe locul secund din Jupiler Pro League, apropiindu-se la șase puncte de liderul Genk și sărind peste campioana FC Bruges, după victoria (2-0) de la Oostende, antepenultima clasată.

Al treilea succes în ultimele patru etape a venit după un start perfect. Deși au lipsit Mbokani și Lamkel, suspendați, atacul n-a suferit. A fost 1-0 din minutul 4. Buta a centrat din dreapta, iar Ivo Rodrigues, din plonjon cu capul, l-a învins pe Dutoît.

Și Refaelov a avut două ocazii să dubleze scorul, dar nu a cadrat din afara careului. S-a jucat în sens unic până la pauză.

Final trepidant

Scenariul s-a păstrat și în actul secund și Bolingi putea închide meciul, numai că a ratat incredibil singur cu portarul (51). Gazdele au îndrăznit mai mult și au echilibrat jocul, însă pericolele create sporadic au fost eliminate de intervențiile lui Bolat.

Dincolo, Dutoît a prins pe linie "capul" lui Van Damme, astfel că suspansul s-a păstrat. Și emoțiile intense pentru Bölöni, Coopman și, mai ales, Lombaerts irosind egalarea într-un final dramatic. Închis fericit de Hairemans, pe un contraatac

13 victoriiîn 24 de meciuri are Royal Antwerp în acest sezon

Vezi și: Mihai Popescu și Laurențiu Corbu, UMILIȚI în Scoția! St. Mirren a fost distrusă de Glasgow Rangers, într-un meci nebun, cu 4 penalty-uri

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
kordell
kordell  •  03 Februarie 2019, 06:25
Postat de soccerescu pe 03 Februarie 2019, 01:31

Fâsâie și domnul dentist după vreo 2-3 etape, stați liniștiți. Îi va rămâne coroana dentară mărturie performanței de a ajunge pe locul doi în Belgica! :)))

Portuguese League: 2001–02 Portuguese Cup: 2001–02 Portuguese Super Cup: 2002 Nu cred ca trebuie sa mai demonstreze ca e antrenor . Era un film pe vremuri "Unde se avanta vulturii "

soccerescu
soccerescu  •  03 Februarie 2019, 01:31

Fâsâie și domnul dentist după vreo 2-3 etape, stați liniștiți. Îi va rămâne coroana dentară mărturie performanței de a ajunge pe locul doi în Belgica! :)))

fortzzza
fortzzza  •  03 Februarie 2019, 00:56

INTERESANT modul cum ai scris domnule jurnalist: "Bolingi! putea închide meciul, numai că a ratat!! incredibil singur cu portarul"...deci a intrat pe teren in repriza a doua si a fost față în față cu portarul ... așa mai zic si eu antrenor. De râsul curcilor sunteți bă, băieți!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează