INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dă în judecată un renumit ziarist pentru că l-a acuzat că are legături cu ISIS! De la ce a pornit scandalul cu tentă religioasă!

Antonio Rudiger, un musulman practicant, marcând începutul Ramadanului
Antonio Rudiger, un musulman practicant, marcând începutul Ramadanului

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2024 13:49 / Actualizat marti, 26 martie 2024 16:36

Antonio Rudiger (31 de ani), fundașul central al lui Real Madrid, l-a acționat în instanță, la un tribunal din Berlin, pe jurnalistul Julian Reichelt, fost redactor-șef la Bild, pentru că a considerat gestul internaționalului german într-o poză pe Instagram ca o legătură cu temuta organizație teroristă ISIS. Stoperul susține că e un ritual islamic, în cadrul Ramadanului.

Un star al naționalei Germaniei urmează să se judece, la un tribunal din Berlin, cu un ziarist neamț, ce l-a denigrat grav. Antonio Rudiger a depus o plângere împotriva lui Julian Reichelt, din cauza postării făcute pe Instagram.

Fostul președinte al Federaţiei Chineze de Fotbal a fost condamnat la închisoare pe viață pentru că a primit o mită astronomică!
CHINA
Fostul președinte al Federaţiei Chineze de Fotbal a fost condamnat la închisoare pe viață pentru că a primit o mită astronomică!

„Pentru toți cei ce nu vor să recunoască salutul islamist al lui Antonio Rüdiger ca fiind unul islamist. Oficiul Federal pentru Protecția Constituției numește acest gest «degetul lui ISIS» și vede în degetul arătător un semn clar de islamism".

Rudiger, denunț pentru „insultă gravă, calomnie și răzvrătire”

Fundașul central al lui Real Madrid s-a apărat și a răspuns atacului, explicând că poza nu e decât un simplu salut făcut cu ocazia începerii Ramadanului: „Fie ca Cel Atotputernic să accepte postul și rugăciunile noastre!". Rudiger l-a denunțat pentru „insultă gravă, calomnie și răzvrătire".

Și DFB (Federația Germană de Fotbal) a depus o plângere și a raportat tweet-ul lui Reichelt la procuratură, ca fiind „un discurs plin de ură", agențiile germane de presă publicând plângerea penală contra gazetarului neamț, care a interpretat tendențios gestul.

„Arătătorul ridicat este un simbol al cauzei ISIS!”

Julian Reichelt suține teoria că „gestul cu degetul a fost adoptat de teroriști în ultimele două decenii. Și a devenit indiscutabil salutul ISIS și al criminalilor islamiști din întreaga lume, al oamenilor care au ucis și la Berlin și care aduc dezastru și suferință incomensurabilă în lume", conform celor publicate azi de cotidianul Marca.

„Este utilizat de militanții Statului Islamic, arătătorul ridicat fiind ca simbol al cauzei lor. E o reprezentare a puterii și a victoriei, a crimelor comise de ISIS, peste tot în lume. Nu va putea nimeni să-mi închidă gura!".

Acuzatul atacă: „Nu trebuie să vă lăsați intimidați!”

Reichelt a insistat și nu a dat înapoi, ba, din contră: „Cine pozează astfel în public arată în mod conștient un salut fanatic și nu un gest inocent și spiritual. Este o normalizare a unei ideologii teribile ce a ocupat deja prea mult spațiu în această țară. În plus, și mai ales pentru că acesta este un jucător internațional foarte popular, nu trebuie să vă lăsați intimidați. Este important să rețineți că această ideologie politică este contrară a tot ceea ce înseamnă valorile noastre".

67de selecții și 3 goluri are Antonio Rudiger în naționala Germaniei. La cluburi, stoperul german cu origini în Sierra Leone a bifat 514 partide, 28 de goluri și 15 assisturi

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Joey Barton, derapaj scandalos, după prăbușirea unui pod în Baltimore: „Așa se întâmplă dacă femeile ajung să conducă vapoare!”
SUA
Joey Barton, derapaj scandalos, după prăbușirea unui pod în Baltimore: „Așa se întâmplă dacă femeile ajung să conducă vapoare!”
Un cunoscut star brazilian a fost suspendat. Motivul sancțiunii și cât va sta atacantul de 27 de ani pe tușă!
BRAZILIA
Un cunoscut star brazilian a fost suspendat. Motivul sancțiunii și cât va sta atacantul de 27 de ani pe tușă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
woody
woody  •  26 Martie 2024, 17:02

Foarte bine a facut ca l-a dat in judecata.

cirus11
cirus11  •  26 Martie 2024, 14:19

Dupa ziaristul asta nici nu mai poti sa-i arati omului pe strada ca ii pica ceva in cap daca nu e atent... De parca aia au trademark pe aratator in sus, incredibil.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează