INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME MEDICALE

Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas, a fost diagnosticată cu cancer: „Când încă nu ne-am revenit după un şoc, viaţa ne-a surprins din nou”

Iker Casillas și Sara Carbonero sunt căsătoriți din 16, dar relația lor datează din 2009
Iker Casillas și Sara Carbonero sunt căsătoriți din 16, dar relația lor datează din 2009

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 23:52

Iker Casillas, 38 de ani, traversează noi momente dificile, după infarctul miocardic suferit pe 1 mai, în urma căruia a scăpat cu viață ca prin minune. Sara Carbonero, soția portarului de legendă al Spaniei, a fost diagnosticată cu cancer!

Sara Carbonero a făcut anunțul șocant pe parcursul zilei de marți, într-o scrisoare cu adevărat emoționantă postată pe rețelele de socializare. 

„Când încă nu ne-am revenit după un şoc, viaţa ne-a surprins din nou. În urmă cu câteva zile în timpul unui control de rutină, medicii mi-au descoperit o tumoare malignă şi am fost operată (n.r. - tumoare ovariană).

Totul este bine din fericire, dar mai am câteva luni de bătălie în care trebuie să respect tratamentul. Sunt liniştită şi am încredere că totul va fi bine. Ştiu că drumul va fi greu, dar că va fi un final fericit. Mă bazez pe suportul familiei, prietenilor şi pe o echipă bună de medici. Profit pentru a îi ruga pe colegii mei jurnalişti să mă respecte şi să mă înţeleagă, aşa cum m-au tratat mereu, mai ales în aceste momente dificile şi delicate pentru mie şi familia mea”, a scris Sara Carbonero pe contul său de Instagram.  

Iker Casillas și Sara Carbonero sunt împreună de peste 10 ani și s-au căsătorit în 2016. Au împreună doi copii, Lucas (2 ani) și Martin (3 ani). 

Vezi și: Casillas se retrage! Președintele lui Porto îi caută deja înlocuitor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  22 Mai 2019, 13:10

in urmatorii 50-60 de ani, 1 din 2 oameni o sa dezvolte o forma de cancer. Cancerul nu mai este demult un soc. Toti avem prin familie pe cineva care a suferit sau sufera de cancer. A venit vremea sa luptam cu cartile pe fata, sa privim cancerul in ochi, nu sa ne ascundem, rugandu-ne sa nu ni se intample noua. este mult mai prezent decat credem.

andrei1337
andrei1337  •  22 Mai 2019, 01:55

Dumnezeu sa ii ajute!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează