INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA / CHELSEA - LIVERPOOL 1-1

Sarri refuză să viseze la titlu! Declarații șocante ale antrenorului de la Chelsea după meciul cu Liverpool

FOTo: Reuters
FOTo: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 11:39

Cât de aproape a fost Chelsea s-o bată de două ori la interval de trei zile pe Liverpool! După ce a scos-o din Cupa Ligii (2-1), trupa lui Sarri a ratat la mustață un nou succes în Premier contra "cormoranilor", singurii cu parcurs perfect până sâmbătă seară.

Eden Hazard a reușit încă o execuție magică, dar n-a fost de ajuns pe Stamford Bridge pentru că Sturridge, intrat în partea a doua, a răspuns cu un șut magnific din afara careului.

"Hazard poate marca 40 de goluri"

"Va fi foarte dificil pentru noi să terminăm în primele două. City și Liverpool sunt cu un pas înaintea noastră, dar ne vom bate pentru un loc în Champions. Mai avem multe lucruri de îmbunătățit, dar diferența valorică e mai mică față de cât credeam acum o săptămână", a declarat managerul londonezilor, picat astfel pe locul 3.

Sarri a ținut să-l elogieze pe Hazard: "Eden este capabil să dea 40 de goluri. Sunt foarte mulțumit de el și nu numai pentru că înscrie tot mai des, dar și că a făcut excelent faza defensivă, mai ales în repriza secundă".

"Meritam să câștigăm!"

Klopp a avut, în schimb, reproșuri de făcut jurnaliștilor. "Sunt un pic furios auzind că s-a spus că nu meritam un punct. Ba chiar trebuia să câștigăm! Dar sunt mulțumit și cu remiza. Chelsea are o echipă super și este foarte greu să joci împotriva ei. Ca să fiu sincer, cred că am impresionat și în acest meci", a spus neamțul.

6 goluridin 8 suturi cadrate a reușit Eden Hazard la Chelsea în acest campionat Are 7 în toate competițiile

17 goluria marcat Sturridge din postura de rezervă. Doar Giroud (19) a dat mai multe din februarie 2007 în Premier

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează