INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SASSUOLO - JUVENTUS 1-0

VIDEO Juventus, înfrângere pe terenul lui Sassuolo » Doar a treia victorie din istorie a gazdelor în confruntările cu „Bătrâna Doamnă”

Juventus a pierdut, duminică seară, pe terenul lui Sassuolo, scor 0-1, într-o partidă din runda cu numărul 30 din Serie A. 
Foto: Imago
Juventus a pierdut, duminică seară, pe terenul lui Sassuolo, scor 0-1, într-o partidă din runda cu numărul 30 din Serie A. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 08:41 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 09:27

Juventus a pierdut, duminică seară, pe terenul lui Sassuolo, scor 0-1, într-o partidă din runda cu numărul 30 din Serie A. 

Prima ocazie a partidei a fost semnată în minutul 20, când extrema albaneză a gazdelor, Nedim Bajrami, a tras mult peste poarta lui Perin din 7 metri. 

VIDEO. Rezumat: Sassuolo - Juventus 1-0

În minutul 54, Maxime Lopez, mijlocașul central al lui Sassuolo, l-a pus la încercare pe Perin cu un șut plasat, la colțul lung, de la marginea careului. La faza imediat următoare, Perin a fost din nou salvatorul „Bătrânei Doamne”, după ce a scos in extremis o lovitură de cap a lui Gregoire Defrel, intrat la pauză în locul lui Pinamonti. 

Încearcă să-l deturneze pe Zidane din drumul spre Paris cu o ofertă astronomică!
OFERTĂ
Încearcă să-l deturneze pe Zidane din drumul spre Paris cu o ofertă astronomică!

În minutul 58, Danilo, fundașul lateral al torinezilor, a șutat puternic de la distanță, dar Andrea Consigli a reușit să pareze încercarea brazilianului. Doar 6 minute mai târziu, gazdele au dat lovitura prin Defrel. Fagioli a respins cu capul până la picioarele francezului, care a finalizat de la 11 metri și a deschis scorul. 

În minutul 73, Consigli a reușit o paradă senzațională, respingând lovitura cu capul a lui Rabiot peste poartă. Juventus a continuat să atace, însă fără rezultat. 

S-a terminat 1-0 pentru Sassuolo, formație care a obținut a treia victorie din istorie contra lui Juventus, după 1-0 în octombrie 2015 și 2-1 în octombrie 2021. 

Caseta meciului Sassuolo - Juventus 1-0

Clasamentul actualizat din Serie A

Citește și: 

Week-end perfect pentru Manchester United! Cu Antony sclipitor, „diavolii” s-au impus la Nottingham și se desprind de rivalele pentru top 4

Cristiano Ronaldo, aproape să piardă recordul! Lionel Messi este gata să-l „deposedeze” la PSG

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează