INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Scandal de proporții la Real! Un jucător a răbufnit și s-a certat cu Zidane: "Mai bine semnam cu Barcelona"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 17:41

Real Madrid a avut un an 2017 perfect, reușind pentru prima dată în istoria clubului să câștige 5 trofee într-un singur an, însă lucrurile nu sunt deloc liniștite la campioana Europei.

Jurnaliștii englezi de la Mirror scriu că Dani Ceballos, jucător adus în vara trecută la Real, s-a certat cu antrenorul Zinedine Zidane.

Conform englezilor, care citează surse din Spania, mijlocașul de 21 de ani i-a reproșat lui Zidane faptul că nu s-a bazat mai mult pe serviciile sale. În plus i-a transmis antrenorului un mesaj, care, cu siguranță, nu va fi pe placul suporterilor madrileni: "Mai bine semnam cu Barcelona".

De menționat e faptul că Ceballos a fost declarat omul turneului EURO 2017 la Under 21, deși a pierdut finala cu Spania în fața Germaniei, scor 0-1.

13 meciuriîn toate competițiile a jucat Ceballos pentru Real în acest sezon, însă în 8 din acestea a fost rezervă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
186400688767356
Dan Dan  •  31 Decembrie 2017, 00:29

Așa ceva ? bagi un titlu ***, o poza cu CR7 și afli ca un ilustru necunoscut a răbufnit si mai mult, s-a certat cu Zidane. Bah, ***, cum reușiți sa luați publicitate ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

neaga1900
neaga1900  •  30 Decembrie 2017, 21:33

Ceballos este un jucator mediocru, niciodata curtata de Barca, care nuj e certat cu nimeni . Voi certati va cu jurnalistii englezii, cve fac parte din rasa superioara a omenirii.... Voi luati un pistol si trecetiv o pe rand pe la cap.......Buni la nimic!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează