INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Scandalos: patronul lui Hoffenheim, umilit de fanii lui Dortmund: "Ce rahat e ăsta, fiu de târfă?!"

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 12:34

Înaintea meciului de sâmbătă, dintre Hoffenheim și Borussia Dortmund, 1-1, huliganii veniți de la Dortmund au distrus mai multe toalete din sectorul lor de tribună și l-au jignit pe patronul rivalei.

Fanii Borussiei Dortmund nu vor să-i dea pace sub nicio formă lui Dietmar Hopp, patronul celor de la Hoffenheim. Înantea meciului dintre cele două echipe, huliganii s-au dedat la acte de vandalism, distrugând mai multe toalete din sectorul lor de tribună. Iar apoi au pus tunurile pe Hopp.

Au afișat un banner mare, pe care se putea distinge figura fondatorului imperiului SAP, aflată în vizorul unei lunete. Iar alături, înscrisul: "Proceduri criminale și interdicții de a părăsi locuința doar din cauza unor cântece insultătoare? Ce rahat e ăsta, fiu de târfă?!".

Aluzie la ceea ce s-a întâmplat cu mai mulți ani în urmă, când Hopp, deranjat și atunci de insultele proferate de galben-negri la adresa sa, a depus plângere la poliție împotriva a 30 de suporteri ai Borussiei.

Hopp și Hoffenheim nu sunt agreați de susținătorii multor echipe din Bundesliga, care nu-i văd niciodată cu ochi buni pe oamenii de afaceri ce preiau echipe mici, investesc și apar peste noapte în Bundesliga. Cluburi "fabricate", cum le spun ei, categorie în care se înscrie și RB Leipzig, înființat de concernul Red Bull în 2009 și promovat pe prima scenă 7 ani mai târziu.  

2000e anul în care Dietmar Hopp a preluat-o pe ”Hoffe”, în liga a 5-a. În 2008, promova în Bundesliga

 "N-avem nicio scuză pentru ce s-a întâmplat. Noi, ca și club, trebuie să ne cerem scuze" Michael Zorc, director sportiv Dortmund 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  24 Septembrie 2018, 10:19
Postat de rocky2 pe 23 Septembrie 2018, 14:34

Si la noi un patron a preluat abuziv denumirea unui fost club si a investit in el pentru a face profit pe spinarea unor suporteri cu iq mic de tot!

E clar .. ne meritam soarta ... prietenas .. tin sa te anunt ca sunt multe echipe in aceasi situatie ca steaua ... cfr .. rapid .. dinamo .. toate au fost de stat .. si ca sa joace in cupele europene au facut la fel ca csa .. aplaudati .. ca daca astia or sa castige .. nu crezi tu ca si ceilalti vor prinde curaj ? beuy cata lume desteapta .. in romania asta.. tre sa fi super inteligent sa sustii o echipa precum csa , sau academia rapid sau craiova .. in timp ce ma`ta moare de foame .. lasa ca bagam la fotbal ... merge treaba ... la cati mai multi ca rocky :D cand gandesti te doare capul ? un mic sfat .. nu mai gandi .. consumi timp degeaba :D

rocky2
rocky2  •  23 Septembrie 2018, 14:34

Si la noi un patron a preluat abuziv denumirea unui fost club si a investit in el pentru a face profit pe spinarea unor suporteri cu iq mic de tot!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  23 Septembrie 2018, 14:22
Postat de de_pe_tarnave pe 23 Septembrie 2018, 14:21

Au facut-o si astia odata si "bine" si de atunci toti sunt pe capul lor. Altii o fac incontinuu si nu zice nimeni pas. Inclusiv "beneficiarii " nemtilor!!!! P.S.: Macelul nemtilor a fost mare dar nu asa cum macane intr-una carliontatii !!!! Pentru Horthy si ghetoul de la Varsovia tot nemtii sunt de vina !!? Asita cu zulufi asa zic.

... astia

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close