INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC SEVILLA

FOTO Imagini formidabile cu Sergio Ramos la prezentarea la Sevilla » A început să plângă pe teren

Sergio Ramos s-a întors acasă  / Sursă foto: Imago Images +8   FOTO
Sergio Ramos s-a întors acasă / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 07 septembrie 2023 07:58 / Actualizat joi, 07 septembrie 2023 10:58

Revenit la FC Sevilla după 18 ani, Sergio Ramos a avut parte de o prezentare de vis. Miercuri seara, clubul l-a invitat pe gazon pe „veteranul” de 37 de ani, într-un moment care a produs multă emoție pe Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. 

Aproximativ 23.000 de fani s-au adunat în tribune la prezentarea „fiului rătăcitor” Sergio Ramos, un fotbalist pe care galeria andaluzilor l-a fluierat fără excepție în perioada în care Ramos a activat la Real Madrid. Totuși, fundașul a avut parte de o primire călduroasă.

Ovaționat, Ramos nu și-a putut ascunde lacrimile. Înconjurat de soție, inconfundabila Pilar Rubio, dar și de copiii săi, fotbalistul cu o vitrină de trofee impresionantă s-a emoționat în momentul în care vorbea despre revenirea acasă. 

Sergio Ramos s-a întors acasă  / Sursă foto: Imago Images
Sergio Ramos s-a întors acasă  / Sursă foto: Imago Images
Sergio Ramos s-a întors acasă  / Sursă foto: Imago Images
Sergio Ramos s-a întors acasă  / Sursă foto: Imago Images
Sergio Ramos s-a întors acasă  / Sursă foto: Imago Images
+4 FOTO

Întreaga seară a fost memorabilă. Luminile s-au stins pe „Ramón Sánchez Pizjuán”, iar fanii au cântat acapella „Imnul Centenarului”, celebrul cântec pe care suporterii andaluzilor l-au dus la rang de artă.

Sergio Ramos: „Mereu am ales proiecte în care cred, mereu am fost o persoană mișcată de senzații”

„Mereu am fost optimist. Dacă sunt aici, este pentru că întreg clubul îmi ofertă această oportunitate de a veni acasă. Le voi fi mereu recunoscător. 

Obiectivul este același pentru toată lumea. Mereu am fost o persoană care a fost mișcată de senzații și mereu am ales proiecte în care cred. La PSG, am putut continua și pentru senzații. Am crezut că ciclul s-a terminat, dar nu e așa. 

Ce îmi trebuia mie era în Sevilla. Sper să am norocul să merg acasă și să ridic titluri, așa cum au făcut Jesus Navas și Rakitic. Chiar cred că putem câștiga un trofeu pentru că primul lucru de făcut este să credem!”, a spus Ramos la prezentarea oficială, conform AS.com. 

Ultrașii Sevillei contestă întoarcerea lui Sergio Ramos: „O lipsă de respect!”

Gruparea Biris Norte a dat un comunicat în care contestă întoarcerea după 18 ani a lui Sergio Ramos (37 de ani) la FC Sevilla: „Credem că acest transfer a fost făcut din interesul unor conducători ai clubului”.

Întoarcerea lui Sergio Ramos la prima dragoste fotbalistică nu este deloc privită cu ochi buni de ultrașii lui FC Sevilla. Gruparea intitulată Biris Norte a luat o poziție fermă împotriva acestui transfer pentru un sezon al apărătorului spaniol de 37 de ani.

Ultrașii au emis un comunicat ce explică motivele pentru care Ramos nu este binevenit, în ciuda scuzelor prezentate tuturor fanilor alb-roșii:

Această mutare este o lipsă de respect față de valorile care ne-au făcut mari, pentru simbolurile și legendele ce au apărat aceste culori. Pentru miile de fani care au suferit din cauza disprețului arătat de Ramos în trecut.

Ca grupare a cărei vechime depășește 50 de ani, vrem să ne exprimăm dezacordul față de cei care au propus acest transfer. Cu fiecare decizie luată de conducere nu facem decât să ne îndepărtăm de modelul ce respectă atașamentul față de culorile clubului. Ne-am săturat să vedem cum cei din conducere pun înainte interesul lor economic. Nu trebuie însă să uitați un lucru. Sevilla suntem noi (toți suporterii), nu cei din birouri, care stau pe un fotoliu și trăiesc pe spatele clubului.

VIDEO Imagini de la prezentarea oficială a lui Sergio Ramos la FC Sevilla

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Jennifer Hermoso a depus o plângere penală împotriva președintelui federației spaniole

John Terry, gata să preia prima lui echipă ca antrenor principal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  07 Septembrie 2023, 10:32

Un "monstru sacru" Ramos. Sa te retragi de la echipa de la care ai plecat, e cea mai mare satisfactie, si respect!

parachioara5
parachioara5  •  07 Septembrie 2023, 10:31

...ce tatuaje frumose si ce copii superbi are ...

George48Marius
George48Marius  •  07 Septembrie 2023, 10:05

ultrasii de la Sevilla sunt de la rapid si craiova? or fcbs si dinam o

Vezi toate comentariile (4)
Comentează