INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

A ieșit din spital după 82 de zile! Mesajul lui Mbappe pentru coechipierul care a fost aproape de moarte

Portarul de rezervă al lui PSG, Sergio Rico, și soția
Portarul de rezervă al lui PSG, Sergio Rico, și soția

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 17:25 / Actualizat vineri, 18 august 2023 17:54

Portarul de rezervă al lui PSG, Sergio Rico, a ieșit azi din spital, după aproape 3 luni de la accidentul de călărie în urma căruia a fost la un pas să-și piardă viața. Slăbit și emoționat, el a spus într-un videoclip apărut în mediul online că se simte ”destul de bine”, iar coechipierul Mbappe a postat un mesaj emoționant: ”Sunt atât de fericit să te văd”.

Pentru portarul de rezervă al PSG, Sergio Rico, azi a început o a doua viață. După 82 de zile de spitalizare în urma unui accident de călărie, goalkeeperul în vârstă de 29 de ani a fost externat în sfârșit din spitalul Virgen del Rocío din Sevilla, unde se afla din 28 mai.

Sergio Rico: "Mai am nevoie de câteva luni de recuperare"

Vizibil slăbit și emoționat, Rico a mărturisit că se simte "destul de bine", într-un videoclip distribuit de portalul spaniol Relevo. "Îmi mai trebuie câteva luni de liniște și calm pentru a continua să-mi revin. Se spune că creierul este inteligent și că șterge toate aceste tipuri de evenimente. A fost un vis. M-am trezit în spital și mulțumesc lui Dumnezeu că am ieșit azi. Sper să fiu disponibil în curând și să mă recuperez zi de zi pentru a relua fotbalul", a mai spus el.

Sergio Rico a fost 22 de zile în comă indusă

Portarul lui PSG a fost internat pe 28 mai, cu traumatism cranio-cerebral, după un accident hipic petrecut în timpul pelerinajului Romeria del Rocio. El a fost izbit în cap cu copita de calul său, care se speriase de un alt cal. A rămas 22 de zile în comă indusă și a fost mutat de la terapie intensivă după 37 de zile. Rico a fost transportat cu elicopterul din zona Huelva în stare gravă.

Sergio Rico putea să moară

Marca susținea că Sergio a slăbit 23 de kilograme și era posibil ca fotbalistul să fie obligat să se retragă. Mai ales că, potrivit raportului medical, ar fi murit dacă lovitura ar fi fost cu doar o jumătate de centimetru mai profundă. La sfârșitul lui iulie, el a trebuit să fie operat și din cauza unui anevrism, o inflamare anormală a pereților unui vas sanguin, ce putea să ducă la o ruptură.

Kylian Mbappe a postat un mesaj emoționant

Kylian Mbappe, coechipierul său la PSG, a vizionat în cursul zilei de astăzi videoclipul de la ieșirea lui Rico din spital și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: "Este imaginea zilei. Nu vei vedea ceva mai bun decât asta. Sunt atât de fericit să te văd astfel, fratele meu". 

Messi, categoric în privința controversei din SUA: „Toată viața am făcut asta”
MLS
Messi, categoric în privința controversei din SUA: „Toată viața am făcut asta”
Bayern e mare favorită, dar Leipzig a arătat că se poate » Toate detaliile înainte de startul Bundesligii
BUNDESLIGA LA START
Bayern e mare favorită, dar Leipzig a arătat că se poate » Toate detaliile înainte de startul Bundesligii

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează