INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

Cristiano Ronaldo de-abia așteaptă finala Napoli - Juventus » Cifre impresionante pentru portughez

Cristiano Ronaldo, 35 de ani, are 2 goluri în 3 meciuri din actuala ediție a Coppei. A marcat 21 de goluri în Serie A și două în Ligă // Sursă foto: Getty
Cristiano Ronaldo, 35 de ani, are 2 goluri în 3 meciuri din actuala ediție a Coppei. A marcat 21 de goluri în Serie A și două în Ligă // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2020 13:13 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 18:24

NAPOLI - JUVENTUS. Cristiano Ronaldo (35 de ani) joacă a 31-a finală din carieră. N-a pierdut niciodată două consecutiv și vrea revanșa după Supercupa Italiei. Are 19 victorii și 19 goluri cu trei cluburi și naționala, cucerind 21 de trofee.

  • Finala Cupei Italiei Napoli - Juventus se dispută mâine, 17 iunie, de la ora 22:00. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Look Plus.

A irosit vineri un penalty, în returul semifinalei cu AC Milan (0-0), dar nu concepe să scape primul trofeu al sezonului. Ronaldo a ratat deja Supercupa Italiei, în fața lui Lazio, iar diseară își dorește revanșa în ultimul act al Cupei contra lui Napoli. 

Mai ales că niciodată nu a pierdut două finale la rând în carieră! Cristiano este un colecționar: are 30 cu Manchester United, Real, Juventus și naționala, în care a repurtat 19 succese, a marcat 19 goluri și de 21 de ori s-a bucurat la final pentru trofeu.

A treia finală cu Juve

Pe 22 decembrie 2019, la 1-3 cu rivala la titlu, CR7 nu a fost protagonist și a rupt o serie pozitivă de 11 finale la cluburi și la selecționata lusitană. Cupa este și singurul trofeu italian care îi lipsește portughezului din vitrină. 

„Stadio Olimpico" din Roma nu-i trezește amintiri prea plăcute, în 2009 pierzând acolo finala Ligii Campionilor contra Barcelonei lui Messi. Chiar dacă în Cetatea Eternă reușea și o „dublă" în victoria (7-1) cu Roma, tot în Ligă. Meciul de diseară va fi a treia finală cu squadra bianconera, prima fiind victoria din Supercupă cu Milan din întâiul lui sezon în Il Calcio.

8 goluria reușit Ronaldo în ultimele opt finale jucate cu Real Madrid și Juventus. E singurul ce a marcat în trei finale de Ligă, trofeu cucerit de cinci ori

2 trofeetitlul și Supercupa Italiei, are Cristiano la Juventus, pe lângă cele 9 cu Man. United, 15 cu Real Madrid, două cu naționala și unu cu Sporting

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Vedeta echipei pleacă la noul club și nu mai joacă în fazele finale ale Ligii Campionilor

Ce sancțiune riscă Hammarby, după gestul iresponsabil al lui Zlatan Ibrahimovic

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează