INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Situație tensionată la Real Madrid » Impresarul lui Modrici face un anunț surprinzător: "Vrea să fie protagonist la Inter"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 16:17

Deși părea că a ajuns la un acord cu președintele Florentino Perez ca să continue la Real Madrid, situația lui Luka Modrici este una tensionată.

Marko Naletilici, impresarul lui Modrici, spune că mijlocașul croat de 32 de ani își dorește să joace în Italia, la Inter.

"Faptul că Inter a luat în considerare transferul lui Modrici arată cum a influențat venirea lui Cristiano Ronaldo în Italia. Din câte știu, Modrici vrea să fie protagonist în Serie A, la Inter. Vom vedea ce va fi. Cred că mai devreme sau mai târziu, Luka va juca în Italia. Ca mulți croați de vârsta lui, a crescut văzând fotbalul italian", a declarat Marko Naletilici, potrivit ziarului spaniol Sport.

Modrici este la Real Madrid din 2012, când a fost cumpărat de la Tottenham. A mai jucat la NK Zadar, Dinamo Zagreb, Zrinjski Moster și Inter Zapresic.

25.000.000 €este cota lui Modrici, potrivit transfermarkt

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  13 August 2018, 17:46

Situatia lui Modric este tensionata doar pe gsp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close