INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

ȘOCANT! Toți se așteptau să dea afară antrenorul, dar Bayern Munchen a făcut ceva fără precedent! Cui a declarat război: "Dăm în judecată"

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 15:27

Șefii campioanei i-au atacat pe jurnaliști, pe experți și pe aceia dintre ei care în trecut au îmbrăcat tricoul roș-alb, respectiv Matthaus, Kahn și Effenberg: ”Vă dăm în judecată!”.

Ultima oară când Uli Honess, Karl-Heinz Rummenigge și Hasan Salihamidzici apăruseră împreună în fața presei a fost anul trecut, pe 9 octombrie, ca să anunțe revenirea pe bancă a lui Jupp Heynckes.

Tridentul din fruntea lui Bayern a ieșit azi din nou în fața jurnaliștilor, într-o conferință de presă anunțată încă de joi.

Dar nu ca să discute criza în care se află echipa, ajunsă pe locul 6, ci ca să le declare război! Lor și experților tv, inclusiv acelora care au îmbrăcat în trecut tricoul roș-alb, în speță Matthaus, Effenberg și Kahn.

Tunurile pe Bild

Un demers fără precedent în istoria clubului, nemaiîntâlnit nici măcar în anii '80-'90, când Bayern era poreclită "FC Hollywood" și jucătorii săi apăreau frecvent pe prima pagină a tabloidelor germane.

Rummenigge, în special, susținut de Honess, i-a acuzat pe reporteri că în ultimul timp au răspândit numai știri false despre jucători, despre relația lor cu antrenorul Niko Kovaci și i-au arătat cu degetul pe cei de la Bild: "Domnilor, voi, în special, trebuie să vă simțiți vizați!".

De asemenea, le-au pus în vedere că așa nu mai merge: "Acceptăm criticile pertinente, dar nu cancanurile. Vom sta ca un zid în fața echipei!". Și le-au cerut să-și verifice informatorii și să se pregătească pentru tribunal: "Vă dăm în judecată".

"Recent, când Niko Kovaci și Salihamdzici au fost la baschet, voi, cei de la Bild, ați scris că s-au auzit fluierături. Și apoi ați cerut la Deutsche Telekom secvența respectivă ca s-o dați pe net. Asta-i obrăznicie"

"De Hummels și Boateng ați scris că sunt old-boys. Pe Ribery și pe Robben i-ați făcut praf. Polemica nerușinată și fără respect pare să nu mai aibă limite. Și e valabil nu doar pentru voi, jurnaliștii, ci și pentru experții care în trecut au jucat la Bayern"

"Pe Neuer l-ați trecut prin foc și sabie. Oameni buni, a fost declarat de patru ori cel mai bun portar al lumii. A greșit o dată, dar asta nu înseamnă că trebuie desființat"

Karl-Heinz Rummenigge, director executiv Bayern

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
robby73
robby73  •  20 Octombrie 2018, 12:06

Defapt eu nu critic pe nimeni. Dar câteodată mă deranjează prostia altora. Oameni limitați care își dau cu parerea. De exemplu papagali care au prins un cuvânt de genul "hashtag" , nu stiu ce înseamnă, dar il folosesc din plin. PSDisti rămași în urmă.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Octombrie 2018, 10:48
Postat de robby73 pe 19 Octombrie 2018, 19:41

Nivelul comentariilor tale scade continu. Nu știi despre ce e vorba, dar dai din papagal. Esti un PSDist frustrat.

Unde-mi stătea criticul! Nu mă mir că ești haștagist, la câtă minte ai!

136406560304768
Iosif Ionas  •  19 Octombrie 2018, 20:37

nu stiu pe ce planeta traieste autorul articolului care spune in titlu "toti se asteptau sa dea afara antrenorul...". Daca s-ar fi documentat, Hoeness a declarat in urma cu cetava zile ca sta in spatele lui Kovac pana la "sange": "Ich werde Kovac bis aufs Blut verteidigen". De unde inventeaza ca urma sa il dea afara, poate de la ceva bar din Bucuresti?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează