INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GHANA

Şocant! Un fost jucător din Premier League este acuzat că şi-a ucis doi prieteni într-un ritual de magie neagră :O

Articol de GSP - Publicat joi, 25 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 11:53

Asamoah Gyan, 28 de ani, participant la campionatul Mondial şi fost jucător al lui Cosmin Olăroiu la Al Ain, este acuzat de presa din Ghana că şi-a ucis doi prieteni într-un ritual barbar!

Scandalul a fost preluat şi de Guardian, iar publicaţia engleză scrie că fostul jucător al lui Sunderland "şi-ar fi sacrificat un prieten şi pe iubita acestuia într-un ritual de magie neagră, pentru îmbunătăţirea formei sportive".

"Castro, un rapper din Ghana, pe numele său real Theophilus Taguoe, şi iubita sa, Janet Badu, au dispărut în iulie după ce se plimbau cu skijet-urile într-o staţiune, iar poliţia nu le-a dat de urmă nici acum", informează Guardian.

Gyan neagă aceste acuze, iar poliţiştii ţineau să îi dea dreptate, crezînd că ambii s-au înecat, însă faptul că trupurile celor doi nu au fost găsite îi face să ia în calcul această cauză.

"Am tăcut pînă acum, însă aceste acuzaţii sălbatice şi zvonuri prind în mass media. Am tăcut nu pentru că ascund ceva sau pentru că nu simt nevoia să spun ceva. Am tăcut pentru că nu am vrut să mă bag în investigaţiile poliţiei. Acum pot vorbi pentru că poliţia şi-a spus părerea.

Ceea ce se întîmplă împotriva mea este de-a dreptul sălbatic. Nu există nici o dovadă care să susţină aceste acuzaţii", a spus Gyan într-un comunicat.

Pe lîngă Asamoah Gyan şi familia acestuia neagă cu vehemenţă orice implicare în moartea celor doi, lansînd mai multe mesaje publice.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  26 Septembrie 2014, 10:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

probLEMe cU CaPS Lock-ul?

rizocel
rizocel  •  25 Septembrie 2014, 23:54

lebede nu a mancat?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Septembrie 2014, 21:32

...cum sa crezi asa ceva ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează