INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

ȘOCANT! Un fotbalist al Barcelonei s-a dezlănțuit în club » A băgat în spital un cunoscut cântăreț după ce a încercat să-i "fure" soția: "A venit pe la spate și m-a atins"

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2018 09:04

Mijlocașul Arda Turan, 31 de ani, împrumutat de Barcelona la Bașakșehir, i-a provocat 15 fracturi la față cântărețului turc Berkay, acesta fiind operat. Arda era sub influența alcoolului. Va fi dat în judecată! 

Arda Turan, erou negativ într-o noapte ruptă din telenovelele turcești. Fotbalistul, 31 de ani, împrumutat de Barcelona la Bașakșehir până în 2020, era într-un night-club din Istanbul. Acolo a hărțuit-o pe Özlem Ada Şahin, soția lui Berkay, un cunoscut cântăreț autohton.

"A venit pe la spate, m-a atins pe mână și mi-a șoptit la ureche: «Ești o femeie foarte frumoasă. Nu te-aș rata, dacă n-aș fi însurat»", a povestit Özlem. Aslıhan Doğan, partenera jucătorului, era acasă. E însărcinată în opt luni.

Berkay a observat și s-a dus direct la Arda: "Mi-am trimis iubita acasă. Acum rezolvăm totul ca între doi bărbați". Nu a avut timp să mai adauge ceva. Jucătorul, aflat sub influența alcoolului, i-a zdrobit fața cu pumnul. Victima a fost transportată imediat la spital.

"Are 15 fracturi. A fost operat la ora 4 dimineața", a spus Özlem. Tot ea a dezvăluit ce s-a întâmplat apoi. Arda a apărut la spital cu un pistol, cerându-i iertare lui Berkay: "Omoară-mă! Nu știam că era nevasta ta. Îmi pare foarte rău". Victima a refuzat să-i facă jocul nebun, iar în replică Turan a tras un foc în zidul spitalului! 

Un motiv în plus pentru care mijlocașul va ajunge la tribunal. Özlem a anunțat presa locală că ea și Berkay îl vor da în judecată. 

A strâns de gât un ziarist

Alte două episoade în care Arda Turan și-a pierdut echilibrul: În iunie 2017, jucătorul a erupt în avionul care aducea naționala Turciei la Istanbul, după un meci în Macedonia. L-a insultat pe jurnalistul Bilal Meșe, care scrisese mai multe articole critice la adresa lui în Milliyet. "Cine ți-a dat voie să urci la bord, fiu de târfă?", a urlat și a sărit la el. L-a strâns de gât, ziaristul fiind salvat de câțiva colegi.

Exclus din lot de selecționerul Fatih Terim, mijlocașul a anunțat că nu va mai juca pentru Turcia. În mai 2018, în prelungirile meciului Bașakșehir - Sivasspor, Arda l-a bruscat pe unul dintre tușieri. Era furios din cauza unei decizii de arbitraj. A fost suspendat 16 etape. 

Promovat de Hagi, readus de Lucescu

Unul dintre cei mai talentați jucători turci din ultimii 10 ani, Arda Turan a fost promovat de Gică Hagi la Galatasaray, în ianuarie 2005. Iar în august 2017, după ce Mircea Lucescu a afirmat că l-ar vrea înapoi în echipa Turciei, Arda a renunțat la gândul retragerii de la națională și a jucat meciul 100 pentru selecționata Semilunii la 0-3 cu Islanda, în preliminariile CM 2018. 

Erdoğan, la nunta lui

Arda Turan e foarte apropiat de președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan. Acesta a fost și la nunta fotbalistului cu Aslıhan Doğan, pe 11 martie 2018.

Vezi și: Avocatul lui Cristiano Ronaldo, prima mărturie în scandalul sexual: "Da, am încheiat un acord, dar hârtiile au fost falsificate de hackeri!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ill7ven
ill7ven  •  11 Octombrie 2018, 17:25

Daca chiar a bagat-o pe aia cu "rezolvam ca intre barbati" trebuia sa se astepte si la de-astea, caci peste tot sunt animale care reactioneaza violent cand le atingi orgoliu... Totusi, nu prea inteleg cum reuseste unu sa iti sparga fata si tu nu te aperi deloc, i-a dat somn din prima si apoi a continuat...? In fine, se descurca marele fotbalist "al Barcelonei", pentru astia se gaseste mereu un free pass.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  11 Octombrie 2018, 15:27

Din nou titlu penibil!!! Daca scriati in titlu unde joaca acum nu deschidea nimeni (sau aproape nimeni) articolul!!!

radumatei
radumatei  •  11 Octombrie 2018, 13:21

De regula, o bagi pe aia cu "rezolvam ca intre barbati" doar daca te tine. Din ce vad eu, la Berkay asta nu e cazul.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează