INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SOCIEDAD - BILBAO 1-1

Sociedad și Bilbao, remiză în derby-ul bascilor » Muniain a egalat în prelungiri, după o gafă de proporții a portarului advers

Real Sociedad și Athletic Bilbao au remizat, scor 1-1, în derby-ul basc din La Liga. Gazdele urcă pentru moment pe primul loc.
Real Sociedad și Athletic Bilbao au remizat, scor 1-1, în derby-ul basc din La Liga. Gazdele urcă pentru moment pe primul loc.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 23:57 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 00:16

Real Sociedad și Athletic Bilbao au remizat, scor 1-1, în derby-ul basc din La Liga. Gazdele urcă pentru moment pe primul loc. 

Fără o bună parte dintre titulari, inclusiv starurile Mikel Oyarzabal și Asier Illarramendi, Real Sociedad a fost aproape de o nouă victorie mare. Ar fi fost a patra în ultimele cinci dispute directe cu marea rivală Bilbao

Real Sociedad și Athletic Bilbao, remiză în La Liga

Prima repriză a fost controlată teritorial de Real Sociedad, cu o posesie net superioară, dar fără multe ocazii. Golul gazdelor a venit în minutul 58, când Alexander Isak a transformat o lovitură de la 11 metri. 

6 goluria marcat Aleksander Isak în ultimele 7 meciuri oficiale, pentru club și națională

În minutul 85, Isak a obținut și eliminarea lui Inigo Martinez. L-a tachinat, iar fundașul lui Athletic l-a atins cu mâna în figură și a văzut al doilea cartonaș galben. A fost momentul în care fanii alb-albaștrilor au declanșat sărbătoarea.

S-a dovedit a fi prea devreme. În primul minut al prelungirilor, Iker Muniain a șutat la colțul scurt dintr-o lovitură liberă. Portarul Remiro a comis-o. A încercat să boxeze, dar nu a lovit mingea în plin și a scăpat-o în poartă.

Real Sociedad, lider în La Liga 

Real Sociedad urcă pentru moment pe primul loc în La Liga. Are 25 de puncte, unul peste Real Madrid și Sevilla. Cele două adversare au însă câte o restanță. Athletic Bilbao are în continuare cea mai bună defensivă din prima ligă, doar 7 goluri încasate. Este pe locul 8, cu 18 puncte.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Scandal cât casa în Turcia, după golul marcat de Moruțan! Mesajul postat pe contul oficial al rivalei Beșiktaș

Hațegan îl arbitrează încă o dată pe Luce: a fost delegat la meciul cu Barcelona! Și Kovacs a fost delegat în Liga Campionilor

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  01 Noiembrie 2021, 08:23

***: "l-a atins cu mâna în figură și a văzut al doilea cartonaș galben"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doar...titi
doar...titi  •  01 Noiembrie 2021, 02:45

bine lautare, te-am inteles... ai luat si tu un ban, nu te mai scuza atata!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează