INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO A apărut o nouă filmare cu jucătoarele Spaniei în autocar, imediat după ce Jennifer Hermoso a fost sărutată de Luis Rubiales + Ce scandau colegele și cum a reacționat președintele Federației

Un clip video șocant cu petrecerea campioanei mondiale Spania a fost publicat în presa din Spania. Jennifer „Jenni” Hermoso și colegele ei se distrează pe seama sărutului primit din partea lui Luis Rubiales, președintele Federației de Fotbal din Spania.
Un clip video șocant cu petrecerea campioanei mondiale Spania a fost publicat în presa din Spania. Jennifer „Jenni” Hermoso și colegele ei se distrează pe seama sărutului primit din partea lui Luis Rubiales, președintele Federației de Fotbal din Spania.

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 00:08 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 00:28

Un clip video cu petrecerea campioanei mondiale Spania a fost publicat în presa din Spania. Jennifer „Jenni” Hermoso și colegele ei se distrează pe seama sărutului primit din partea lui Luis Rubiales, președintele Federației de Fotbal din Spania. 

Scandalul „Kissgate” a căpătat o turnură neașteptată în Spania. După ce 81 de jucătoare au anunțat că se retrag din națională și că vor demisia președintelui din cauza sărutului pe care Luis Rubiales i „l-a furat” lui Jennifer Hermoso chiar pe podium, în timpul decernării medaliilor de campioane mondiale, un clip video din autocarul formației le arată pe jucătoare glumind pe seama acelui moment.

Cazul Rubiales e și despre noi
EDITORIAL
Cazul Rubiales e și despre noi

La câteva zile distanță de la moment, Jennifer Hermoso a emis un comunicat în care transmitea că „m-am simțit vulnerabilă și victima unei agresiuni”. 

VIDEO. Imaginile surprinse în autocarul Spaniei, imediat după gestul lui Rubiales

În clipul postat pe Twitter de jurnalistul Alvise Perez, imagini filmate în autocarul naționalei imediat după triumf, Jennifer și colegele ei se distrau pe marginea acestui subiect.

Hermoso defila cu telefonul, arătând o glumă, o comparație între sărutul celebru dintre Iker Casillas și Sara Carbonero, de la Mondialul din 2010, și momentul în care Rubiales o sărută pe ea. 

A apărut o nouă filmare cu jucătoarele Spaniei în autocar, imediat după ce Jennifer Hermoso a fost sărutată de Luis Rubiales + Ce scandau colegele și cum a reacționat președintele Federației

Cum momentul era proaspăt și nu toate colegele erau la curent, Jennifer a început să le explice ce s-a întâmplat: „Rubiales era entuziasmat. A venit și m-a luat așa”.

Când președintele Federației a ajuns în autocar, campioanele mondiale au început să strige, cu zâmbetul pe buze: „Sărut, sărut!”. Una dintre jucătoare întreabă: „Cine s-a sărutat” și i se răspunde: „Rubi cu Jenni” și se aud râsete. Apoi, când Rubiales urcă în autocar e întâmpinat cu: „Presi, presi”, un alint pentru „președintele”. Reacția lui? „Opriți-vă că mi s-a făcut rușine”.

Jennifer Hermoso: „M-am simțit vulnerabilă și victima unei agresiuni”

În legătură cu ce s-a întâmplat astăzi (n.r. - conferința de presă a lui Rubiales), deși nu vreau să perturb procedurile legale în desfășurare, mă simt obligată să spun că vorbele folosite de domnul Luis Rubiales pentru a explica regretatul eveniment sunt categoric false și parte a culturii de manipulare pe care a creat-o.

Vreau să fie clar că în niciun moment nu a avut loc conversația la care domnul Luis Rubiales s-a referit, iar sărutul nu a fost deloc consensual. Aș vrea să reiterez faptul că acel moment nu a fost unul plăcut.

M-am simțit vulnerabilă, victima unei agresiuni, a unui act impulsiv, sexist, deplasat și fără niciun fel de consimțământ din partea mea. Pe scurt, nu am fost respectată.

Mi s-a cerut să fac o declarație comună pentru a reduce presiunea asupra președintelui, dar, în acele momente, mă gândeam doar la celebrarea realizării istorice reușite alături de colegele mele.

Deși am anunțat că nu vreau să declar nimic, am fost supusă unei presiuni continue de a veni cu o declarație care să justifice gesturile domnului Luis Rubiales.

În niciun caz nu poate fi responsabilitatea mea să îmi asum consecințele transmiterii a ceva în care nu cred, motiv pentru care am refuzat presiunile la care am fost supusă. TOLERANȚĂ ZERO pentru aceste comportamente.
- Comunicatul emis de Jennifer Hermoso, atacant Spania

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Andrei Cordea, eșec la debutul în Arabia Saudită » Formulă fabuloasă aliniată de adversara românului + Ce au făcut Florin Tănase și Andrei Burcă

Jordi Alba s-a retras de la echipa națională. Apărătorul lui Inter Miami a fost căpitanul Spaniei la Final 4 în Liga Națiunilor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (76)
securinamo89
securinamo89  •  31 August 2023, 19:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

MaxiP
MaxiP  •  31 August 2023, 15:29
Postat de varu_adi pe 30 August 2023, 08:22

Psihologii va vor explica ca, deseori,victimele unor agresiuni pot avea astfel de manifestari contradictorii fata de agresiune si agresor. In plus este o greseala grosolana de traducere. Jucatoarele nu strigau "Sarut! Sarut!", ci "Demisia! Demisia!". Iar jurnalistul ala nu avea niciun drept sa posteze asa ceva. Este cunsocut ca fiind un apropiat al agresorului. Rusine lui ca s-a pretat la asa ceva! In concluzie, nu va lasati manipulati! Nu lasati adevarul sa strice asa o cauza nobila!

Fetele alea strigau "demisia, demisia" cu zambetul pe buze, distrandu-se? Din comportamentul lor, de altfel tipic unei astfel de situatii, nu prea imi vine a crede. Nu cred ca de-acolo vine manipularea. Manifestarile contradictorii, da, cred ca pot exista, cand se simt in pericol sau cand pur si simplu nu stiu nici ele ce vor, daca sunt de acord etc. Din punctul meu de vedere gestul aluia nu e nici pe departe unul sanatos, demisia si-o poate da linistit, nu s-a stiut comporta din postura in care se afla, dar de aici pana a-l baga imediat la puscarie pentru agresiune sexuala, e totusi un drum considerabil.

Str82HeIL
Str82HeIL  •  31 August 2023, 01:33

Bai frate da ce vulnerabila se vedea ca e...tot un zambet si un mishto. Bine ca si`a dat seama ca are ceva bani de castigat daca se da lovita. Doamne ajuta

Vezi toate comentariile (76)
Comentează