INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Sporting Lisabona şi-a numit noul antrenor » Are în CV cluburi ca Fiorentina și AC Milan

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat marti, 19 iunie 2018 13:59

Sinisa Mihajlovic (49 de ani) este noul antrenor al formaţiei Sporting Lisabona, acesta semnând un contract pe trei sezoane cu alb-verzii.

Tehnicianul de origine sârbă a antrenat-o ultima oară pe Torino, în Serie A, iar de la începutul anului este liber de contract. Mihajlovic îl va înlocui la cârma lui Sporting pe experimentatul Jorge Jesus, care a ales să plece în Arabia Saudită, la Al-Hilal Riyadh.

Sinisa Mihajlovic va avea misiunea de a restabili liniştea la Sporting după incidentele grave care au avut loc la sfârşitul sezonului trecut, când mai mulţi jucători ai clubului au fost atacaţi de proprii fani pentru că au ratat calificarea în Liga Campionilor. Drept urmare, şapte jucători importanţi ai echipei au decis să îşi rezilieze contractele, anunță Daily Mail.

3este poziţia pe care Sporting a încheiat campionatul în ediţia trecută, fiind calificată pentru grupele Europa League

"După mulţi ani petrecuţi în Italia, sunt foarte fericit să semnez cu Sporting pentru că voi avea parte de o nouă experienţă. Aici este ţara campioanei Europei, iar Sporting este unul dintre cluburile foarte faimoase din istoria fotbalului.

Principalul obiectiv va fi să avem performanţe peste cele de anul trecut. Vrem să avem prestaţii bune atât în campionat, cât şi în Europa League. Avem destul timp la dispoziţie să ne pregătim aşa cum se cuvine, echipa are calitate şi abia aştept să încep treaba", a declarat Mihajlovic la prezentarea oficială.

Bologna, Catania, Fiorentina, "naţionala Serbiei", Sampdoria, AC Milan şi Torino sunt echipele din CV-ul lui Mihajlovic la care a activat ca "principal".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close