INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

video+foto Superclasico River Plate - Boca Juniors cu nervi, suspans și multe lovituri » Șapte eliminări dictate și poliția în teren la final

Superclasico River Plate - Boca Juniors cu nervi, suspans și multe lovituri. Foto: Imago Images +9   FOTO
Superclasico River Plate - Boca Juniors cu nervi, suspans și multe lovituri. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 12:48 / Actualizat luni, 08 mai 2023 13:04

Derbyul Argentinei, River Plate - Boca (1-0), a avut parte de un epilog urât. Totul a pornit de la penalty-ul, acordat gazdelor în minutul 90, care a generat haos pe teren. Câte trei jucători au văzut cartonașul roșu, plus antrenorul de la Boca Juniors, Jorge Almiron. Prelungirile au durat 19 minute!

Aproape că nu se poate juca un Superclasico fără să se termine cu mare scandal. N-a făcut excepție nici derby-ul de pe Monumental de duminică, River Plate - Boca Juniors, care se îndrepta către un 0-0. 

Până în minutul 90, când arbitrul Dario Herrera a dictat un penalty controversat pentru gazde. Columbianul Miguel Borja l-a transformat, după trei minute de parlamentări, și apoi Palavecino i-a provocat pe adversari prin modul în care s-a bucurat pentru deschiderea scorului de către „Milionari”. De-aici au început și incidentele pe teren.

Foto: Imago Images
Foto: Imago Images
Foto: Imago Images
Foto: Imago Images
Foto: Imago Images
+5 FOTO

River Plate - Boca, întrerupt 16 minute

Enzo Perez a fost atacat de Varela și imediat s-au implicat în bătaia generală ambele echipe și jucătorii de rezervă, meciul fiind întrerupt timp de 16 minute

A fost nevoie să intre și poliția pe gazon pentru a-i despărți pe jucători și a restabili ordinea, televiziunea argentiniană surprinzând toate momentele nedorite ale conflictelor din teren. 

Scandal monstruos, semne obscene și bătaie ca în filmele western! A fost HAOS la Șirna Varnița-Gorgota » Observatorul meciului: „Am luat trei pumni! Nici nu știu de unde au venit”
REPORTAJ LIGA 6
Scandal monstruos, semne obscene și bătaie ca în filmele western! A fost HAOS la Șirna Varnița-Gorgota » Observatorul meciului: „Am luat trei pumni! Nici nu știu de unde au venit”

După ce taberele au fost calmate cât de cât, Herrera a dictat pedepsele: șase cartonașe roșii pentru jucători, trei de fiecare parte, plus eliminarea lui Jorge Almirón, antrenorul celor de la Boca Juniors!

River Plate e lider în campionatul din Argentina

Au plecat mai devreme la vestiare Palavecino, Centurion și Elias Gomez, ultimii doi aflați pe banca de rezerve și nefolosiți de antrenorul Martin Demichelis, iar de dincolo au fost expulzați Valentini și Merentiel plus Varela, care fusese schimbat în minutul 63. 

Raportul de forțe din teren a devenit 10-9 pentru River Plate, dar până în minutul 90+19 nu s-a mai întâmplat nimic, Boca neputând să egaleze în inferioritate numerică. După acest turnir,

River este lider solitar cu 37 de puncte, iar Boca se află pe locul 13, cu numai 18 puncte. 

În cursul săptămânii se așteaptă deciziile Comisiei de Disciplină și suspendările pentru cei implicați în regretabilele evenimente de pe „Monumental” din Buenos Aires.

VIDEO. Rezumatul meciului River Plate - Boca (1-0)

Citește și:

Răducioiu l-a auzit pe Neagoe și a răbufnit: „Ce e asta? Nu-mi place deloc!”

Nelu Varga amenință după egalul cu Universitatea Craiova: „Facem plângeri penale contra arbitrilor și a FRF!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close