INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Pariu îndrăzneț făcut de un fost fotbalist de la Marseille: „Jude Bellingham poate deveni un jucător mai bun pentru Real Madrid decât Zinedine Zidane”

Jude Bellingham, în tricoul lui Real Madrid. 
Foto: Facebook @ Real Madrid CF
Jude Bellingham, în tricoul lui Real Madrid. Foto: Facebook @ Real Madrid CF

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 22:02 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 22:19

Fostul internațional irlandez Tony Cascarino (60 de ani) consideră că mijlocașul englez Jude Bellingham (19 ani) poate deveni un jucător mai bun pentru Real Madrid  decât a fost legendarul mijlocaș francez Zinedine Zidane (50 de ani). 

Tony Cascarino și Zinedine Zidane au fost adversari în Franța, pe vremea când irlandezul evolua la Olympique Marseille și Zizou la Girondins Bordeaux. Cascarino opinează că fostul jucător de la Dortmund are niște calități pe care Zidane nu le avea, precum versatilitatea. 

E OUT pentru meciul cu Elveția! Veste proastă primită de Edi Iordănescu
ELVEȚIA - ROMÂNIA
E OUT pentru meciul cu Elveția! Veste proastă primită de Edi Iordănescu

Tony Cascarino crede că Jude Bellingham poate fi un jucător mai bun la Real Madrid decât a fost Zinedine Zidane

„Cred că Bellingham este un jucător care poate decide soarta meciului de unul singur. Pot spune asta, după ce l-am văzut jucând. 

Zinedine Zidane are 1,85 și era un jucător rapid, dar nu sclipea, nu atrăgea prin viteza pe care o avea. Bellingham, în schimb, este un astfel de jucător. Are picioarele lungi și driblează cu ușurință. Declan Rice mai face asta, trece foarte ușor de oponenți. 

Bellingham nu este la fel de tehnic ca Zidane, dar poate deveni în timp un jucător mai bun pentru Real Madrid decât el”, a declarat Tony Cascarino, potrivit talksport. 

Pariu îndrăzneț făcut de un fost fotbalist de la Marseille: „Jude Bellingham poate deveni un jucător mai bun pentru Real Madrid decât Zinedine Zidane”
Tony Cascarino. Foto: Imago

Tony Cascarino: „Jude Bellingham are niște calități pe care Zinedine Zidane nu le avea” 

„O calitate pe care Bellingham o are și Zidane nu o avea este versatilitatea. Zidane juca în special în partea stângă, dar câteodată evolua și ca număr 10. 

Există niște asemănări între ei, pentru că ambii sunt înalți. Întrebarea mea este: poate Bellingham deveni mai bun în duelurile aeriene, având în vedere cât de înalt este? Poate finaliza cu capul o centrare venită în careu?”, a mai spus Cascarino, potrivit sursei citate. 

Jude Bellingham va purta legendarul număr al lui Zinedine Zidane la Real Madrid 

Jude Bellingham a fost prezentat joi, 15 iunie, drept nou jucător al lui Real Madrid. El va purta tricoul cu numărul 5 la formația spaniolă, unul în care Zinedine Zidane a făcut istorie. 

Pariu îndrăzneț făcut de un fost fotbalist de la Marseille: „Jude Bellingham poate deveni un jucător mai bun pentru Real Madrid decât Zinedine Zidane”
Jude Bellingham și președintele lui Real Madrid, Florentino Perez. Foto: Facebook @ Real Madrid CF

 Zinedine Zidane a fost un jucător emblematic pentru Real Madrid. A jucat pentru trupa din capitala Spaniei între 2001 și 2006. A bifat 227 de meciuri, a punctat de 49 de ori și a dat 68 de pase de gol în tricoul spaniolilor. A cucerit un campionat și o Ligă a Campionilor cu Real Madrid. 

Și ca antrenor, Zidane a făcut performanță la Real Madrid. A pregătit-o în 3 rânduri pe formația „blanco”, reușind să cucerească 11 trofee, printre care 3 trofee UEFA Champions League și două titluri în La Liga. 

Citește și: 

Răzvan Lucescu vrea să aducă lângă el la PAOK un tehnician cu care a colaborat la Petrolul

Mesajul emoționant al lui Zlatan Ibrahimovic: „Mino, am reușit! Călătoria s-a terminat. Mi-e dor de tine”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
Diaconu.
Diaconu.  •  18 Iunie 2023, 15:24

Un pic de cercetare inainte de a scrie un articol n-ar strica, Cascarino a jucat pentru OM doua sezoane, ambele in Ligue2, deci nu l-a avut adversar pe Zidane.

ovis
ovis  •  18 Iunie 2023, 10:34

Omul a luat ceva înainte de interviu,sigur.Ceva învechit în butoaie de stejar,scoțian.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează