INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Newcastle a zdrobit-o pe Everton, iar Isak a reușit faza sezonului în Premier League + Tottenham, revenire spectaculoasă cu Manchester United

Tottenham - Manchester United / Sursă foto: Guliver/Getty Images +10   FOTO
Tottenham - Manchester United / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 23:58 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 00:12

Tottenham și Manchester United au remizat, scor 2-2, într-o bătălie pentru pozițiile de Liga Campionilor din Premier League. În celălalt meci cu implicații pentru top 4, Newcastle s-a impus clar pe terenul lui Everton, scor 4-1.

Cu primele două poziții deja antamate de Manchester City și de Arsenal, bătălia continuă pentru locurile de Liga Campionilor. Victoria obținută astăzi de Newcastle și pasul pe loc bătut de Tottenham au lămurit în mare măsură situația.

FINAL. Tottenham - Manchester United 2-2

Rămasă după eșecul 1-6 cu Newcastle și fără interimarul Cristian Stellini, Tottenham a abordat duelul cu Manchester United avându-l pe bancă pe fostul mijlocaș Ryan Mason (31 de ani). 

Meciul a început cum nu se poate mai prost, gol Sancho din pasa lui Rashford, în minutul 7. Marcus a trecut și la finalizare, chiar înaintea pauzei, iar fanii gazdelor se temeau de ce e mai rău.

Raportul de forțe a fost cu totul altul în partea secundă. Pedro Porro a redus din diferență în minutul 56, al doilea gol al lui în tricoul lui Tottenham, iar Heung-Min Son a adus un punct pe final.

FINAL. Everton - Newcastle 1-4

  • Au marcat: McNeil 80 / Wilson '28 '75, Joelinton '75, Murphy 81

Newcastle s-a impus clar pe terenul lui Everton, scor 4-1, și e tot mai sigură de calificarea în ediția următoare a Ligii Campionilor.

„Coțofenele” n-au avut milă și au împins „caramelele” încă un pas spre Championship. Callum Wilson a marcat o „dublă”, Joelinton și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, dar cea mai spectaculoasă fază a avut în prim-plan două rezerve de astăzi.

Newcastle a zdrobit-o pe Everton, iar Isak a reușit faza sezonului în Premier League + Tottenham, revenire spectaculoasă cu Manchester United

Alexander Isak a preluat mingea în propria jumătate și a reușit o fază electrizantă, una dintre cele mai frumoase ale sezonului! A driblat tot ce i-a ieșit în cale, păcălind 5 adversari!, și i-a pus mingea pe tavă lui Jacob Murphy, la un metru de linia porții adverse, pentru 4-1.

Clasamentul actualizat din Premier League: cum arată lupta pentru top 4

VIDEO Imagini surprinse la baza lui Tottenham, înaintea derby-ului de Europa cu Manchester United

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

ANALIZĂ Pep Guardiola, transformare radicală: creatorul tiki-taka joacă acum pe contraatac și cu degajări din propriul careu! Totul cu un singur scop

Începe curățenia la Bayern! 7 jucători ar putea pleca, dar se pregătesc două transferuri de calibru

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează