INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME

ULTIMĂ ORĂ Ronaldo e gata să accepte acuzațiile de fraudă fiscală! "Va fi condamnat la 2 ani de închisoare în ianuarie" + ce pregătesc avocații

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 17:56

Spaniolii de la AS vin azi cu o ipoteză incredibilă în cazul problemelor lui Cristiano Ronaldo cu Fiscul Spaniol. Presa iberică anunță că în luna ianuarie a anului 2019 fostul jucător de la Real Madrid se va prezenta în fața judecătorilor.

Mai mult, avocații lui Ronaldo sunt gata să accepte acuzele aduse de Trezoreria Spaniolă. Dacă acest lucru se va întâmpla, "Ronaldo va fi condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare", anunță sursa citată.

În acest moment, Ronaldo este acuzat de faptul că a ascuns suma de 14,7 milioane de euro. Nu va scăpa ieftin și va fi nevoit să achite datoriile, plus o amendă pentru că se vor dovedi acuzațiile de fraudă fiscală.

Avocații lui Ronaldo au negat în primă fază toate acuzațiile aduse de Fiscul Spaniol, susținând că jucătorul a procedat la fel și cât timp a fost la Manchester United, iar în Anglia nu a avut nicio problemă.

Practic, în acest moment Ronaldo ajunge în aceeași situație cu Lionel Messi, iar avocații lui Ronaldo cer ca pedeapsa să fie ștearsă din cazier dacă jucătorul va plăti 375.000 de euro amendă, la fel cum a procedat și vedeta Barcelonei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează