INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ultimele zile ale lui Joao Felix la Madrid » Unde ajunge starul portughez

Joao Felix (23 de ani), care nu intră în planurile lui Diego Simeone la Atletico Madrid, și-a dat casa spre închiriere și așteaptă transferul.
Joao Felix (23 de ani), care nu intră în planurile lui Diego Simeone la Atletico Madrid, și-a dat casa spre închiriere și așteaptă transferul.

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 20:19 / Actualizat marti, 29 august 2023 20:39

Joao Felix (23 de ani), care nu intră în planurile lui Diego Simeone la Atletico Madrid, și-a dat casa spre închiriere și așteaptă transferul. Atacantul împrumutat la Chelsea în sezonul trecut nu a jucat niciun minut în actuala ediție din LaLiga.

Din cel mai scump transfer făcut în LaLiga în 2019 (127 de milioane de euro) Joao Felix a ajuns doar o rezervă neutilizată la Atletico. Atacantul portughez nu a prins niciun minut în acest campionat și trebuie să plece din nou, după ce în stagiunea trecută a fost împrumutat la Chelsea

Ce a realizat Loți Boloni la Metz! Jucătorul promovat de el se transferă la Ajax pentru 20 de milioane de euro!
FRANȚA
Ce a realizat Loți Boloni la Metz! Jucătorul promovat de el se transferă la Ajax pentru 20 de milioane de euro!

Agenția Relevo dezvăluie că internaționalul lusitan și-a dat casa din Madrid spre închiriere și așteaptă ca Barcelona să facă o ofertă lui Atletico.

Joao Felix, tot pe filiera lui Jorge Mendes?

„Barça a fost mereu prima mea opțiune. Visul meu e să joc la Barcelona, de mic copil am sperat", i-a declarat Joao Felix în urmă cu mai bine de o lună ziaristului Fabrizio Romano. 

Și campioana Spaniei îl vrea, dar are probleme cu înregistrarea noilor jucători la Ligă și speră să și le rezolve până la închiderea acestui mercato. 

Fostul atacant al Benficăi e unul dintre favoriții președintelui Joan Laporta, care se află în relații excelente cu agentul său, Jorge Mendes, dovadă și achizițiile blaugrana, Álex Balde, Lamine Yamal și Joao Cancelo.

Atletico Madrid nu mai vrea să-l împrumute pe Joao Felix

Dacă echipa lui Xavi nu are loc pentru a-l adăuga la lotul actual, Joao Felix nu mai posedă decât o variantă. Cum la Atletico nu are niciun viitor cu Simeone, nu-i rămâne decât să ia și el drumul Arabiei Saudite! Al-Hilal s-a interesat de el și a formulat o ofertă de 15 milioane de euro, pe care Atletico a refuzat-o. 

Clubul madrilen nu vrea să-l dea împrumut, pentru că astfel riscă să i se diminueze valoarea în Arabia Saudită. Dar clienți pentru achiziția lui Joao Felix nu se prea arată și numai până vineri se mai poate face o mutare în Europa.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ionuț Radu ar putea debuta oficial în această seară la Bournemouth: „Am senzația că băiatul vorbește toate limbile”

Arbitrul de centru și VAR-ul de la Juventus - Bologna au fost suspendați pentru două luni

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  30 August 2023, 12:43

127 mil. euro pt J felix? cred ca a fost cea mai mare greseala/"teapa" luata de Atletico, ever./ CE-I drept e slab, pt suma astronomica. daca plateau 10-15 mi euro pe el era ceva, dar 127 e exagerat. Pe asta nu mai ofera nimani nici macar un sfert ... daca Hilal, deabia, deabia a oferit 15 mil/eur (adica 8,5%) nici macar 10% ... deci practic, Atletico s-ar alege cu o paguba de 91,5% din acei 127 mil platiti lui Benfica!

fibra
fibra  •  30 August 2023, 07:42

Sa nu o iei pe urmele lui Hazard ca e cam devreme.

romeverest
romeverest  •  29 August 2023, 23:32

Exista o vorba…nici medicii din Germania nu-l mai fac bine !! Varga ar trebui sa stie ca nu s-a inventat inca medicamentul care sa-l faca bine pe personajul despre care vorbeste !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează